Magyarországot hogyan lehetne megtisztítani a velejéig romlott "politikusainktól"?
Ál naiv kérdés, de az amit nálunk politikának csúfolnak arról mindenki tudja, hogy nem más fehérgalléros bűnözés.
A börtönök tele vannak bicikli tolvajokkal, a Mészáros Lőrincek meg röhögnek a pofánkba...Sógor koma cégeken keresztül megy az ország lerablása. Hogy lehetne ezt megállítani? Az egész ország egy narancssárga polip. Az olasz maffia ipari tanuló a magyar politikai, gazdasági bűnszervezethez képest.
Hú de demagóg vagyok ugye?
Egyébként csak az emberi önzőséggel tudom magyarázni a politikusaink erkölcstelenségét. Az élet rövid, és ha már oda jutottak a húsosfazékhoz azt könyörtelenül kihasználják, tesznek ők nagy ívben a politikai maszlagra, jobb oldali értékek, meg baloldali értékek. A nagy büdös francokat. Lerablás és lerablás, az ország népe úgyis csak egy csőcselék, akik soha nem fognak palotaforradalmat kirobbantani.
Szükség lenne egy erős, demokratikus, de nem balliberális középparti ellenzékre, amire lehetne szavazni.
Egyébként maga a Fidesz is ilyen volt a 2000 -es évek elején.
Két lehetőség van:
Békés, legális: 4 évente vannak választások. Nem szavazunk korrupt képviselőkre és olyan pártokra, amik az elmúlt 3 évtizedben semmit nem tettek értünk. Helyette inkább megadjuk az esélyt a kisebb pártoknak, hiszen ezen pártok többsége még nem is volt a parlamentben. Persze itt nem a Munkáspárt 2006-ra és hasonló exkomcsi, illetve bukott politikusokból álló pártokra gondolok.
A kevésbé békés ellenben meglehetősen agresszív és illegális módszer: kimegy néhány százezer ember tüntetni, abból a radikálisok összefogdossák őket ( akár a házukbók kirángatva ), rájuk rakni egy nyakkendőt és hadd lógjon a lámpavasról.
Én az első mellett teszem le a voksom.
Legalább van humorod....Az " álbaloldal" önmaga karikatúrája. Tele dilettáns hári jánosokkal és szélhámosokkal, még kormányozni sem tudtak...
Én az utóbbira voksolnék....ez nem menne másként...
engem amúgy legjobban az hogy fel hogy leépítik a tömegközlekedést és közben magukat is megszedik
ott a 3-as metró mutyi... akkor ott van csépke elvtárs aki a nemzetközi közlekedést nyírja ki csak az átlag emberek még nem tudnak arról hogy leépítések már ősszel megkezdődnek de ez a 3-as metró is.. minden téren lenyúlják a millió pénzt közben selejt az egész mert hát bekell hódolni az oroszoknak is de vicc az egész de a személyes kedvencem a farkas flóri :D
"Magyarországot hogyan lehetne megtisztítani a velejéig romlott "politikusainktól"?"
meg kéne szabadulni a síkhülye választóktól...
Sajnos nincsenek illúzióim. A jelenlegi politikai garnitúra bebizonyította, hogy teljes mértékben alkalmatlan a nemzeti értékek mentén politizálni. Az összes megélhetési politikus, akik csak arra várnak, hogy " helyzetbe " kerüljenek és akkor már nekik áll a zászló a szabad rabláshoz.
Ahogy Fricz Tamás mondotta volt, hogy Magyarország a következmények nélküli ország. Mi pórnép csak ámulhatunk azon a pofátlan szabad rabláshoz amit a politikusruhába bújt maffia banda művel.
Kérdésem költői volt, mert magam sem hiszem, hogy megélném a megtisztulás korszakát.
Amikor a nemzeti öntudat nem csupán egy üres fogalom lesz, hanem a politikusaink tevékenységét meghatározó értékrend. Ők pedig a munkájukat ebben a szellemben végző " közszolgák lesznek. Akiket még csak a korrupció legkisebb gyanúja miatt is vissza lehet majd "hívni". A tetten ért tolvaj politikusainkra pedig hosszú börtön büntetés vár.
Na erre kell még várnunk sajnos még évtizedeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!