A magyarok hogyan képzelték el a rendszerváltás idején a 2017-es Magyarországot?
Nem hittük hogy a nyugat csak az árakban jelenik meg a fizetésünk meg keleti marad.
Akkor még Orbán ha nem is volt szimpatikus de ellenszenves se. Most hosszú boldog éveket kívánnék neki egy kényszermunkatáborba.
Választásról választásra romlik az életszínvonal de az tény hogy a Fidesz kormány alatt esett a legkomolyabbat.
Valahogy úgy jártunk ezzel a rendszerváltással mint az ismerősöm a szomszédjával, elég rossz volt a viszony köztük, egyszer aztán újságolja az én ismerősöm hogy eladja a szomszédja a házát hálaistennek egy másik ember jön a helyébe és örül mert végre vége lesz a rossz szomszédi viszonynak, erre mondom neki hogy miből gondolod hogy majd az új szomszéd jobb lesz? azt mondja hogy a réginél csak jobb lehet. Na megjött az új szomszéd hát az első héten összevesztek de nem kicsit, az én ismerősöm most azon agyal hogy elköltözik onnan elege lett a bolond szomszédjából.
Hát Magyarországot is sokan elhagyják mióta orbánisztán lett belőle, nem erre gondoltak mikor a rendszerváltásra szavaztak.
Azt hitték minden jobb lesz...
Orbán Viktor beszéde Nagy Imre és mártírtársai temetésén olyan esemény volt ami bizakodásra adott okot sok embernek. Addig nem volt ilyen alak a politikában, sokan be is kajálták a szövegét. Emlékszem a TV közvetítette a beszédet és ahol akkor laktam mindenki a TV elé ült és bámulta mintha Isten szólalt volna meg... Jól felszólította a Szovjet katonákat is MO elhagyására, aztán kiderült évekkel rá hogy mikor felszólított őket akkor már ment a tárgyalás hogy hazamennek.
"Szóval nem hittétek, hogy ilyen jó lesz?"
Nehéz eldönteni hogy ilyen sötét vagy, vagy ironizálsz
Ha nem ironizálsz akkor a szövegértésed elég gyatra
Kb minden válsz a jelenlegi pusztulást festi le te meg "jóról" beszélsz amikor a gdp 4% az eus források meg 6% ot adnak szóval valójában -2% gdpt te jónak nevezel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!