4 éva halt meg Horn Gyula néhai miniszterelnök. Hogyan fognak emlékezni rá?
Ez manus volt minden csak népszerű nem ebben az országban(ok a napnál világosabb), legalább is én így figyeltem meg. Milyen nekrológot lehet hozzá mégis ezentúl mondani?
Jelen állás szerint hogy marad meg Ő? Marmint a közhangulatban, mindenét tekintve.
Nekem semmi bajom nem volt Horn Gyulával.
Akármi jó, vagy rossz volt az illető, méltóságteljesen meg kell róla emlékezni!
5# Mondjuk mert részt vett az 56'-os megtorlásokban?! Rengeteg ember vére tapad a kezéhez.
Az is elég beszédes hogy a volt ex szoci országok közül kizárólag Magyarországon és Oroszországban titkos az ügynöklista.. Horn is egy bűnös volt, 90'-ben ki kellett volna végezni, ahogy Biszku Bélát is és a többi kommunistát.
Azzal mondjuk szerintem mindenki egyet ért hogy el kellett volna számoltatni őt őket de valamiért nem így történt.
Köszi az eddigi hozzászólásokat!
Magyarországon Oroszországhoz hasonlóan soha nem volt valódi rendszerváltás. Mind a Fidesz, mind az MSZP dugig van ex kommunistákkal. Sőt az MSZP a régi MSZMP utódpártja. Miért nincsenek nyilvános ügynök listák? Mert kb a fél parlamentről kiderülne hogy ügynök volt vagy bűnös és mehetnének a börtönbe. Horn Gyula NEM volt nemzeti hős, egy sima kommunista bűnös volt, aki részt vett az 56' os megtorlásban.
https://www.youtube.com/watch?v=6VlKSA_MvK0
És fogalmam sincs kedves moderátorok hogyha ezt leírom miért kell kitörölni. És csodálkozik mindenki hogy nem halad előre ez az ország, amikor a saját múltunkkal se tudunk elszámolni.
Az én válaszomat is kitörölték, pedig csak az igazat mondtam.
Halottról vagy igazat, vagy semmit.
Nem szándékom és nem is tisztem védeni Horn Gyulát.
Mindenesetre felteszem a kérdést: ha a te bátyádat lövik agyon a 'forradalmárok', te melyik oldalra állsz?
Melléjük, vagy ellenük?
.
Hol hogyan emlékeznek rá?
Berlinben úgy, hogy utcát neveztek el róla.
Ugyanakkor, ugyanott mások szidják, hogy nyakukba zúdult a sok keleti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!