Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 4 éva halt meg Horn Gyula...

4 éva halt meg Horn Gyula néhai miniszterelnök. Hogyan fognak emlékezni rá?

Figyelt kérdés

Ez manus volt minden csak népszerű nem ebben az országban(ok a napnál világosabb), legalább is én így figyeltem meg. Milyen nekrológot lehet hozzá mégis ezentúl mondani?

Jelen állás szerint hogy marad meg Ő? Marmint a közhangulatban, mindenét tekintve.

2017. jún. 19. 13:07
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
4 év_e_, bocs.
2017. jún. 19. 13:08
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi bajom nem volt Horn Gyulával.

Akármi jó, vagy rossz volt az illető, méltóságteljesen meg kell róla emlékezni!

2017. jún. 19. 13:30
 3/23 anonim ***** válasza:
45%
Horn Gyula egy igazi nemzeti hős volt. Sokat tett a vasfüggöny lebontásáért. Németországban is hősként tisztelik a nevét.
2017. jún. 19. 13:32
 4/23 anonim ***** válasza:
30%

5# Mondjuk mert részt vett az 56'-os megtorlásokban?! Rengeteg ember vére tapad a kezéhez.

Az is elég beszédes hogy a volt ex szoci országok közül kizárólag Magyarországon és Oroszországban titkos az ügynöklista.. Horn is egy bűnös volt, 90'-ben ki kellett volna végezni, ahogy Biszku Bélát is és a többi kommunistát.

2017. jún. 19. 13:48
 5/23 A kérdező kommentje:

Azzal mondjuk szerintem mindenki egyet ért hogy el kellett volna számoltatni őt őket de valamiért nem így történt.

Köszi az eddigi hozzászólásokat!

2017. jún. 19. 13:55
 6/23 anonim ***** válasza:
36%
Egy mocsok pufajkás volt. nem menti fel a bűneit hogy kerítést bontott.
2017. jún. 19. 14:03
 7/23 anonim ***** válasza:
13%

Magyarországon Oroszországhoz hasonlóan soha nem volt valódi rendszerváltás. Mind a Fidesz, mind az MSZP dugig van ex kommunistákkal. Sőt az MSZP a régi MSZMP utódpártja. Miért nincsenek nyilvános ügynök listák? Mert kb a fél parlamentről kiderülne hogy ügynök volt vagy bűnös és mehetnének a börtönbe. Horn Gyula NEM volt nemzeti hős, egy sima kommunista bűnös volt, aki részt vett az 56' os megtorlásban.

https://www.youtube.com/watch?v=6VlKSA_MvK0

És fogalmam sincs kedves moderátorok hogyha ezt leírom miért kell kitörölni. És csodálkozik mindenki hogy nem halad előre ez az ország, amikor a saját múltunkkal se tudunk elszámolni.

2017. jún. 19. 14:04
 8/23 anonim ***** válasza:
51%

Az én válaszomat is kitörölték, pedig csak az igazat mondtam.

Halottról vagy igazat, vagy semmit.

2017. jún. 19. 14:10
 9/23 anonim ***** válasza:
76%

Nem szándékom és nem is tisztem védeni Horn Gyulát.

Mindenesetre felteszem a kérdést: ha a te bátyádat lövik agyon a 'forradalmárok', te melyik oldalra állsz?

Melléjük, vagy ellenük?

.

Hol hogyan emlékeznek rá?

Berlinben úgy, hogy utcát neveztek el róla.

Ugyanakkor, ugyanott mások szidják, hogy nyakukba zúdult a sok keleti.

2017. jún. 19. 14:13
 10/23 anonim ***** válasza:
13%
A kerítésbontást is csak ráerőltették. Mások harcolták ki.
2017. jún. 19. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!