Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem vagyok jártas a politikába...

Nem vagyok jártas a politikában, de nem akarom hogy a Fidesz kormányozza Magyarországot. Kire szavazzak jövőre?

Figyelt kérdés
A Jobbikot nem szeretem, számomra hiteltelenek, az MSZP-val kapcsolatban is vannak bennem aggályok. Édesanyám szerint mind hazudik. Akkor kire szavazzak?
2017. aug. 11. 22:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%
Mind hazudik, ez igaz, a kérdés, hogy hagyod magad sokadszorra is hülyének nézni (MSZP) vagy adsz esélyt valami új erőnek (Jobbilk)
2017. aug. 11. 23:10
 12/23 A kérdező kommentje:

# 9/11

Köszi az értelmes választ. A leírtak alapján nálam az LMP a nyerő.

2017. aug. 11. 23:12
 13/23 A kérdező kommentje:
Régen Jobbikos voltam egyébként. Nyíregyházán élek, Szabolcs megyében, és elkeserítő itt a helyzet, nem kis százalékban a helyi "kisebbségnek" köszönhetően. A Jobbik ki merte azt mondani, amit mi, itt, gondolunk, de az utóbbi években ez megváltozott.
2017. aug. 11. 23:15
 14/23 anonim ***** válasza:
73%
Ember, de jövőre nem fogják megválasztani az LMP-t. Ezért nem tudjuk leváltani a fideszt, mert így gondolkodnak az emberek. A jobbiknak van egyedül esélye, ha másra szavazol azzal a fideszt támogatos.
2017. aug. 11. 23:16
 15/23 anonim ***** válasza:
50%
támogatod*
2017. aug. 11. 23:16
 16/23 A kérdező kommentje:
Ezért tettem fel a kérdést. Tudni szeretném hogy melyik pártnak van esélye leváltani a Fideszt. ha a Jobbik az, akkor rájuk fogom adni a voksomat. Mondtam... nem vagyok jártas a politikában.
2017. aug. 11. 23:18
 17/23 anonim ***** válasza:
65%
A jobbiknak van egyedüli esélye. Nem vagyok Jobbikos de rájuk fogok szavazni mert elegem van az Orsósmaffiából.
2017. aug. 11. 23:21
 18/23 anonim ***** válasza:
93%

"Ember, de jövőre nem fogják megválasztani az LMP-t. Ezért nem tudjuk leváltani a fideszt"

Azért nem tudják leváltani, mert pont ez a gondolatmenet vezérel.

A fideszt nem fogja senki leváltani 18-ban (ha csak nem jön közbe egy ordenáré nagy botrány), szóval az már határozottan nagy eredmény lenne, ha legalább a kétharmadukat elveszítenék. Ehhez viszont tökéletesen megfelel bármelyik párt, köztük az LMP is.

"A jobbiknak van egyedül esélye, ha másra szavazol azzal a fideszt támogatos."

Ez egy olyan manipulatív sz*r, hogy fájdalmas olvasni. Ugyanilyen mentalitással szavaztak az Mszp ellen 2010-ben, és jobb lett bármi is?

Nem az fogja eldönteni az ország sorsát, hogy épp ki lesz a nyertese egy papírfecni gyűjtésnek, hanem hogy mennyire tudatosak a szavazók és hajlandóak a mindenkori kormány sarkára lépni.

2017. aug. 11. 23:24
 19/23 anonim ***** válasza:
64%
Sosem akartam a Jobbikra szavazni mert nekem túl radikális a programjuk (bár a kisebbséggel örülnék ha kezdenének valamit), de muszáj lesz rájuk, mert a fidesznél nincs rosszabb.
2017. aug. 11. 23:29
 20/23 anonim ***** válasza:
1%

Teljesen mindegy, kire szavazol, csak a nevek változnak. A politikusok mind pénzéhes, kizsákmányoló jogtipró szärjankók. Te csak azt döntheted el, ki nyúljon jó mélyen a zsebedbe.

Ahhhh, ezért megéri ám!

2017. aug. 11. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!