Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Gyurcsány Ferenc lemondott...

Ha Gyurcsány Ferenc lemondott Orbán Viktor miért nem jut erre a lépésre?

Figyelt kérdés

Az öszödi beszéd nem olyan nagy dolog, mint azok amik kiderültek az Orbán kormányról. A hazugság például már rengetegszer, de persze ennél sokkal sokkal súlyosabb, főleg a közpénzeinkkel kapcsolatos nagy horderejű dolgok.

Nem értem miért kell egy miniszterelnök lemondania egy másiknak meg semmiért nem kell. Vagy ezt valami szabályozza?

2017. aug. 10. 13:33
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
49%

Milyen őrjöngő tömeg, hol?? Mióta a legenyhébb tömegoszlató módszer gumilövedékkel fejmagasságban, célzott lövést leadni??? Meg a jó édes...

https://www.youtube.com/watch?v=o0Fa-NJRANg

https://www.youtube.com/watch?v=yrRM6IaXSGo

Ja, és áruld már el, hol és kit tapostak le fideszesek, mert fütyült? Erre roppant kíváncsi vagyok, addig is hadd osszak meg egy videót az eltérő vélemény tolerálásáról.:-)

https://www.youtube.com/watch?v=7lDfZ6LkTkU

2017. aug. 10. 21:09
 32/49 anonim ***** válasza:
49%

"Ezt a "rendőrterror" kifejezéssel lerendezni nem több agymosott fideszes bégetésnél"

Rendőrterror alatt azt a karhatalmi hozzáállást értem, ami felhatalmazást adott a rendőröknek az erőszakra. Ez tervezett és tudatos volt. Nem rendszeresített eszközöket használtak (vipera), felismerhetetlenné tették az állományt (maszk felvétele, azonosító hiánya), majd utána védték a védhetetlen intézkedéseket is.

Ez a hozzáállás teljesen független attól, hogy a másik oldalon mi történik, bár rendszerint olyanokkal voltak indokolatlanul kegyetlenek, akik nem voltak veszélyesek a közrendre (egyetemisták, köztük lányok, zászlót hordozó idős emberek, stb.).

2017. aug. 10. 22:28
 33/49 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, még valami. Az, hogy nem értek egyet a rendőrterrorral, nem azt jelenti, hogy a "taknyukon kell kirángatni"-féle Bayer-véleményekkel egyetértek.

Csak a tisztánlátás végett tisztázom ezt. Az emberi jogok nem relatív dolgok.

2017. aug. 10. 22:31
 34/49 anonim ***** válasza:
62%
Mert bár Gyurcsány is egy tolvaj volt, benne volt annyi hogy miután gyakorlatilag saját magát buktatta meg legalább készségesen távozott. Orbánt maximum erővel lehetne elmozdítani, eleve gátlástalan személy, semmi sem elég neki, emellett gondolj bele a pozíciójába, miért is kellene lemondania? Bármit megtehet, senki nem tud/akar vele mit kezdeni, azt csinál szó szerint amit akar. Hazudhat, lophat nyíltan, tönkreteheti röhögve az országot, lesz anyi birka akik a Soros/migráns/Brüsszel vezényszavak hallatán rá szavaznak, ez neki elég újabb 4 évre. Ha esetleg valami balul sülne el, csak kimenekül Putyin cimborájához a lopott pénzzel és sose fogják meg.
2017. aug. 10. 23:02
 35/49 A kérdező kommentje:

tegnap 21:09

Igen, a tömeg tombolt, rombolt, te ezt nem így látod, mert a kettősmérce elborítja az értelmezési készségeidet. Igen a legenyhébb eszközökkel operáltak a rendőrök, te ezt sem fogod tudni beismerni. Nemhogy a fütyülőket, de egy nyomorult táblát a kezében tartót meg akarnak lincselni a Fideszesek, ez minden eseményen megnyilvánul, ez tény, nem is értem, hogy lehet tagadni. De mindegy, tudom nem fogod tudni ezeket a valóságos színében látni, ezeket sajnos el kell fogadnunk tőletek, nem hiszem, hogy lenne esély arra, hogy megváltoztok. Akinél volt, az mára már bőven nem fideszes többé.

Csak a lényeget szépen kikerülted te is. Konkrétan hogyan, milyen tömegoszlató, rombolókat jobb belátásra bíró eszközökkel kellett volna tudniuk megállítani a megháborodott csőcseléket?

2017. aug. 11. 07:44
 36/49 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező, én megválaszolom a fideszes bértrollnok helyett: szerinte semmit nem kellett volna csinálni, hadd pusztítson a jónép. Pont mint ahogy a focihuligánokkal sem csinálnak soha semmit, hiába verekednek, gyújtogatnak, randalíroznak minden meccs előtt-alatt-után. Ha foci (mert mint tudjuk a kedves vezér és haverjai azt szeretik) akkor minden bűncselekmény (garázdaság, testi sértés, gyalázkodás) legalizálva van, amit amúgy ha fényes nappal követsz el az utcán lecsuknak azonnal.

Egyébként még fontos megjegyezni, hogy a kommentek minőségéből, hangvételéből és tartalmából akkor is leszűrhető hogy valaki fideszes-e, ha nem is közli a pártszimpátiáját. Nagyon jellemző rájuk kollektíven a beszűkültség, elvakultság, fröcsögnek, támadnak, nincsenek igazi érveik, nem is tudnak vitázni, a vitákat észérvek, példák és megoldási javaslatok helyett személyeskedéssel döntik el, amik a legtöbb esetben nem is állják meg a helyüket. Én pl. rengetegszer megkaptam már hogy libsi vagyok mert nem szeretem a fideszt. Olyan ez (ha látta valaki a Star Wars 3. részét), mint a sithek: csak végletekben gondolkodnak. Ha valaki nem imádja a tolvaj kormányt és a kedves vezetőt, akkor az csak libsi, migránssimogató meg sorosbérenc lehet. Én egyik sem vagyok, csupán magyar állampolgárként elegem van a rablásból, uszításból, hazudozásból, mutyiból, züllesztésből és uram-bátyám rendszerből amit a fideszesek lassan 8 éve csinálnak. Ettől még nem leszek sem libsi sem migránspárti (a migránsokat például helyezze fel magának Merkel, a francnak sem hiányoznak), de rühellem a fideszt azokért az arcátlan bűnökért és hazugságokért amiket a nép ellen elkövet.

2017. aug. 11. 09:54
 37/49 anonim ***** válasza:
93%

elkurcsány miniszterelnök volt ami egy demokratikus országban lemond ha plafonig ér a xar

a fűrer viktor meg diktátor aki egy látszatdemokráciát irányítgat és ezek nem mondanak le mert ha megteszik tudják végük, Sztálin lemondott? Hitler lemondott? Mussolini lemondott? nem mert amint megtették volna belövik őket az első gödörbe

2017. aug. 11. 10:44
 38/49 anonim ***** válasza:
52%

"Nagyon jellemző rájuk kollektíven a beszűkültség, elvakultság, fröcsögnek, támadnak, nincsenek igazi érveik, nem is tudnak vitázni, a vitákat észérvek, példák és megoldási javaslatok helyett személyeskedéssel döntik el, amik a legtöbb esetben nem is állják meg a helyüket."

Nem látok egyetlen releváns forrást, hivatkozást, értelmes érvet sem arra, miért is "a legenyhébb tömegoszlató eszköz" fejmagasságban, célzott lövéseket leadni. Arra sem, hogy vajon miért születtek az ügyben jogerős ítéletek - megjegyzem, messze nem annyi, amennyi lehetett volna, ha a rendőrség, Gergényivel az élen, tisztességesen együttműködik az igazságszolgáltatással. Látok viszont féloldalnyi becsmérlő véleménynyilvánítást - mindenféle tényközlés nélkül - azokról, akik másképp látják a dolgokat. Ezzel kapcsolatban már belinkeltem fentebb egy videót, ezt nagyon szépen megerősítetted, csak gratulálni tudok hozzá.:DD

2017. aug. 11. 11:51
 39/49 anonim ***** válasza:
62%

Mindegy, ezt a „problémát“ a viktátor szépen és egyszerűen megoldotta: ma már gyülekezni sem lehet a Kossuth-téren, úgyhogy elrendezte, hogy ellene hasonló tüntetés sose legyen (miután lehúzta a hasznot az elődje elleniből!).

Ez Viktor!

Ha az ő aljasságai ellen akarsz tüntetni, hát megteheted nyugodtan a külvárosban, valamelyik peremkerületben, vagy a saját sufnidban!

Hányinger!

2017. aug. 11. 11:59
 40/49 anonim ***** válasza:

7:"csak az mentette meg, hogy a baloldalon létrejött a Jobbik,"

hehe, freudi elszolas.

2017. aug. 11. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!