Akik azt állítják magukról, hogy "nem támogatják" Sorost, miért zavarná őket, hogyha a kormány illegalitásba helyezné Soros György politikai tevékenységét?
Gyakran hallom azt,"nem támogatjuk Sorost", ennek ellenére, mégis megy a hiszti amikor szóba kerül, hogy illegalitásba kellene helyezni Sorosnak a szervezeteit.
Például a Migration Aid,Amnesty International, Helsinki Biz...stb ezek mind Sorosista szervezetek.
Kíváncsi vagyok, hogy a Migration Aid,miből üdültetné a Balatonon a migránsokat,hogyha Soros köldökzsinórját elvágnák.
Ja, lehet a tagoknak el kellene mennie dolgozni és nem állambiztonsági kockázatot jelenteni.
Minden szervezet, ami migránsok becsalogatásával,segítésével foglalkozik az állambiztonsági kockázat és teljesen szembemegy a nemzeti érdekekkel.
A közös bennük,hogy Soros finanszírozza az összeset.
Szóval, ha annyira nem érdekel senkit Soros, miért zavarna bárkit,hogyha elmetszenénk a dollároktól duzzadó köldökzsinórt?
Azért mégiscsak szimpatizáltok Sorossal,nem?Be kellene vallani.
Eltelt 10 perc, ugyhogy visszaállítom...
Off vége
1. Demokrácia meg hasonlók.
Aki meg azt mondja hogy korlátozható. Igen, ez zajlik.
Te mit szólnál hozzá, ha azt mondanák neked, hogy hiába van mondjuk 50 millió forintod, nem csinálhatsz vele semmit? Azt mondanád, hogy "oké"?
2. A Fidesznek semmi érdeke nincs Soros eltávolításában, csak jó ellenségkép.
Könnyebben megfogható, hogyha az egész "menekült-civilszervezet" kérdést az ő nyakába varrják.
3. Azért sem érdeke a Fidesznek eltávolítani, mert rengeteg olyan dolgot tesz, amit ha ő nem lenne nekik kellene.
Bizony, a csúnya "Soros bácsi" fiatalokat támogat, meg a migránsokat "intézi"
Ha ő nem lenne ez a kormány feladata lenne.
4. Soros hat nap múlva 87 éves, szerintem nem nagyon érdekli őt ez az egész.
Éppen ezért jó célpont, nem vág vissza.
5. Ha Soros olyan gonosz lenne és akkora hatalma lenne, ahogy azt a Fidesz beadja akkor hidd el nem Orbán lenne a "trónon".
Soros egy idős milliárdos. Politikai befolyása abból adódóan, hogy a vagyoni egész Magyarország éves gazdasági termelésének (mindennel együtt) közel az ötöde.
Mivel foglalkozik Magyarországgal ezért érezhető a jelenléte.
Akkora hatalma viszont sem Magyarországon sem a világ többi részén nincs, hogy veszélyt jelentsen.
A kormány pedig egyszerűen NEM AKARJA betiltani, mert nekik pont jó, az amit csinál.
Kérdező
"Nem értek egyet a véleményeddel, de megvédem a jogodat hogy kimondhasd a véleményed."
Nem helyezhetsz illegalitásba valakit vagy valamilyen szervezetet csak azért mert neked nem tetszik amit csinál, vagy nem értesz egyet a véleményével.
Például:
Én marhára gyűlölöm a Fideszt és a pártokat. Akkor most fognom kéne másfél tonna TNT-t és felrobbantanom a parlamentet csak azért mert utálom ami ott zajlik?
De például Amerikában is működhet Náci párt. Mert a szólásszabadság többet ér mint a véleménye valakinek.
Amit a Fidesz csinál az diktatúra és rettenetesen primitív.
18.35.
Azért az elég érdekes, hogy valaki a Fideszre hivatkozva nem a párt székházának, hanem a magyar parlamentnek a felrobbantására asszociál.
Ennél már csak a válasz hasznosságának az értékelése érdekesebb: 100%. Eddig.
Utolsó, a válaszadó ezt írta, aki nem én vagyok, de zavar, hogy nem tudsz olvasni vagy egy pár mondatos szöveget értelmezni.
"Én marhára gyűlölöm a Fideszt és a pártokat. Akkor most fognom kéne másfél tonna TNT-t és felrobbantanom a parlamentet csak azért mert utálom ami ott zajlik?"
Idézem újra, ami kimaradt neked,
"a Fideszt és a pártokat."
18.18.
EGYETLEN pártot nevezett meg! PONT a Fideszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!