Akik azt állítják magukról, hogy "nem támogatják" Sorost, miért zavarná őket, hogyha a kormány illegalitásba helyezné Soros György politikai tevékenységét?
Gyakran hallom azt,"nem támogatjuk Sorost", ennek ellenére, mégis megy a hiszti amikor szóba kerül, hogy illegalitásba kellene helyezni Sorosnak a szervezeteit.
Például a Migration Aid,Amnesty International, Helsinki Biz...stb ezek mind Sorosista szervezetek.
Kíváncsi vagyok, hogy a Migration Aid,miből üdültetné a Balatonon a migránsokat,hogyha Soros köldökzsinórját elvágnák.
Ja, lehet a tagoknak el kellene mennie dolgozni és nem állambiztonsági kockázatot jelenteni.
Minden szervezet, ami migránsok becsalogatásával,segítésével foglalkozik az állambiztonsági kockázat és teljesen szembemegy a nemzeti érdekekkel.
A közös bennük,hogy Soros finanszírozza az összeset.
Szóval, ha annyira nem érdekel senkit Soros, miért zavarna bárkit,hogyha elmetszenénk a dollároktól duzzadó köldökzsinórt?
Azért mégiscsak szimpatizáltok Sorossal,nem?Be kellene vallani.
Én nem támogatom Sorost,de zavarna ha illegalitásba helyeznék a tevékenységét, a Demokráciában mindenki azt csinál amit akar, bizonyos határokon szabályokon belül, nem gondolom, hog átlépte. További jó munkát kívánok neki.
A másik nem gondolom,hogy Sorosnak lenne politikai tevékenysége Magyarországon, tudom a Fidesz mindenben Sorost látja, de szerintem nem így van. A Fidesznek ellenség kép kell. Migránsok, Soros, CivilSzervezetek, ha esetleg megszüntetik jön az újabb ellenségkép, holnap te vagy én vagy a szomszédkecskéje.
3#
Soros azelőtt is veszélyt jelentett mielőtt a Fidesz "felfedezte".
Soros a liberalizmus pénzeszsákja.
A migráció,illegális bevándorlók támogatása már bőven politika kategória.
"a Demokráciában mindenki azt csinál amit akar, bizonyos határokon szabályokon belül"
Akkor meg miért baj, ha olyan szabályokat, határokat hoznak, ami éppen nem jó neki?
Soros azelőtt is veszélyt jelentett mielőtt a Fidesz "felfedezte". Tényleg? Azt ugye tudtad, hogy pl. Orbán is az ő pénzéből tanult?
Ha a fidesz felfedezése előtt már fsz volt, akkor a fideszesek akik az ő pénzéből tanultak fszok. Ugye?
""felfedezte". Tényleg? Azt ugye tudtad, hogy pl. Orbán is az ő pénzéből tanult?
Ha a fidesz felfedezése előtt már fsz volt, akkor a fideszesek akik az ő pénzéből tanultak fszok. Ugye?"
Itt ami tuti az, hogy faék egyszerű logikád van.
A tanítattás meg a pálfordulás között eltelt pár évtized, de ne zavarjon :)
Ha esetleg nem értenéd:
Az emberek változnak, "összevesztek", ennyi.
Inkább arról kellene beszélni, hogy nem támogatod Sorost, de nincs olyan kérdés, ahol ne védenéd foggal-körömmel meg mosdatnád :)
A kérdező írta, hogy a fidesz felfedezése előtt is fsz volt. Ha ez igaz, akkor az, hogy haverkodott a fidesszel egy fszság. Aztán persze összevesztek.
Mellesleg politikai kérdésre most válaszolok először. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!