Magyarországnak hány éve van még hátra szerintetek?
Azért még közel sem vagyunk olyan kevesen, hogy javíthatatlan lenne a helyzet. Te is azért mész el, mert
"elegem van ebből az országnak mondott izéből". Ha egy kormányváltás képes lenne helyrehozni a dolgokat (mondjuk felhasználná hozzá Mészáros vagyonát is), akkor nem lenne ilyen ok az elvándorlásra.
Időpont ma 17:44
Igy van. Csak egy darabig olyan kormány nem lesz...így marad a távozás. És akkor már reménytelen lesz a helyzet. Én 8 évet adok. Ha marad a Fidesz még 2 ciklust, garantált a vég.
"Fiatal lehetsz még, 20 éve ugyanezeket mondogattuk. Volt már rosszabb is, aztán mégis élünk."
20 éve nem volt unió... most szabad a vásár. Aztán mégis élünk. Ja, csak nem mindegy hogy...
Pár 10 év , de ki tudja ....
Engem nem nagyon izgat én kint vagyok angliában és a szüleim is itt élnek lassan 2 éve és rejtéjesen meg élek a fizetésebmől albérlet , kocsi meg minden mellet és nem kell fusizni a melo mellet mint otthon . Jaa és szakmámban dolgozok itt is csak itt nem rongyos 180 ezres bruttoval szurják ki az ember szemét , ki számoltam nagyjából napi 30ezer forintnyi fontot keresek igaz drága itt is a megéhetőség , de meg lehet élni és semmivel se dolgozok többet mint otthon még talán kevesebbet is mivel reggel 7-től délután 5-ig melozok és nem kell maszekolni mellete mint otthon ....
Ezek csak nekünk gondok. Hidd, el, hogy tekintélyes tábora van ennek a rendszernek! Azoknak megvan a szakember és 1. osztályú orvosi ellátás is. Karrier, kertvárosi lakás és zsenge prosti. A tömegük nem hatalmas, de a pofájuk az óriási...
Jól látod: kormányváltás semmit sem old meg. Egyáltalán: véres polgárháború(k sorozata) hozhat itt csak javulást.
Ez a rendszer stabil és bevált mintákat követ: ami Latin-Amerikában évszázadok óta működik, illetve 1945 előtt nálunk is.
Azt látnod kell, hogy ez a nagyokosok világa: "tudás alapú társadalom". Így ha nem tartozol a észkombájnok közé, azaz nem ilyen családba születtél, jobb ha odébb állsz, amíg megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!