Jobbikosok! Most a Naplóban szidják a kettős állampolgársággal kapcsolatos vonatkozásokat! Na akkor mi is valójában a helyzet?
Na majd pont a Trutymó meg a Napló fogja megmondani, hogy mire van szüksége a nemzetnek, és mire nincs...
Egyébként az állampolgárság VISSZAADÁSÁVAL évtizedek óta lógunk a külhoniaknak.
Napló? Tv2? Az egy f0s agymosó TV.
Nem láttad a híradót? Azt be bírták mutatni, hogy derék,dolgos cigányainkat lefújják vegyszerrel, de a támadót MEGÖLTÉK!!! Nem lett volna elég ártalmatlanná tenni? Ez egy szánalmas cigánysajnáltatóriport volt, ugyanolyan, mint a Berhidai körzeti megbízott esete a virágtolvaj cigányokkal.
De a következő hírben már nem bírták elmondani, hogy a biciklitolvajok cigányok voltak...
Egyébként így van, ahogy az első válaszoló írta. Nem néztem a Naplót, szóval nem tudom, hogy pontosan mit hazudtak róla.
Szlovákia valóban felfújja a dolgot. Feltehetőleg csak azért, mert most lesz náluk a választás. Hogy ismerjétek az ottani helyzetet:
Fico áll nyerésre, feltehetőleg azért állt be magyarozni, cigányozni, hogy elcsábítsa Slota szavazóit. Ez azért "fontos", mert így Slota kiesne a parlamentből. Jelenlegi mérések szerint 5-6%-on vannak.
Lényeg a lényeg, a kettős-állampolgárság megadása NEM SZLOVÁK BELÜGY. Ha jól tudom már a szerbek és a románok is "üdvözölték" az országot ezügyben.
Trutymó genyó azt kérdez meg, akit akar. A telaviv2 erősen
szoci tv, és a szocik NEM támogatják a kettős állampolgárságot.
"Nem láttad a híradót? Azt be bírták mutatni, hogy derék,dolgos cigányainkat lefújják vegyszerrel, de a támadót MEGÖLTÉK!!! Nem lett volna elég ártalmatlanná tenni? "
Az első válaszoló vagyok,tudom nem a kérdéshez tartozik,de azért első ránézésre fennált a jogos önvédelem,azért ha savval támadnak meg,joggal támadhatunk egy nagyobb bottal,mert az arányosság elve fennáll,mindkettővel kilehet oltani egy ember életét.
most megy a riport a roma óvoda sorozatbetörőről. Trutymó már sajnálja: Nem börtönbe kellene zárni, hanem kezeltetni kellene.
Röhej
Kétlem én azt a savas támadás valódiságát.
Egyet mondok: Szögi Lajos. Őt is agyonverték.
Bocs az erős OFF-ért, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!