Miért csapják be önmagukat is folyamatos jelleggel a magyarok?
A magyarokban van egy megmagyarázhatatlan vonzalom a diktatúra iránt, miközben a demokráciát gyűlölik.
Diktatúra kell nekik, mert az jó. Erős állami befolyás, jó sok és magas adókkal, aztán hadd menjenek az állami beruházások ötszörös árakon, dúljon a korrupció! Aztán meg majd szidjuk a Zúnijjót, hogy há mé nem ad nekünk is nyugati béreket, há mé nem ad, HE?!
De az már feltűnt, hogy a magánéletükben sem igazán törekednek az úgymond demokratikus/egyenlő kapcsolatokra más magyarokkal, mindig próbálnak a másik fölé kerekedni, elgáncsolni a másikat, benyomni a fejét a víz alá.
Miért csapják be önmagukat? Így mégis mire számítanak?
"A nagy "demokraták", akik éppen nem bírják elviselni, hogy nem az általuk támogatottakat szavazta meg a többség..."
Ezzel ámítod magad? Már a múltkori választásokkor is többen szavaztak az ellenzékre, mint a Fideszre. Csak össze kellett volna fogni és repül a Fidesz. Reméljük majd most megteszik. Szóval ezt a nyilvánvaló kissebbséget tetézi még az új Fidesz választási törvény, aminek köszönhetően 44%-kal a parlamenti helyek 67%-át nyerte meg a korrupt párt!!! Bizony a kisebbség uralkodik a többségi akarat ellenére, nem csoda ha sír a szánk a demokrácia után.
"Ki nem sz.rja le, hogy összességében kire hányan szavaztak..."
Érdekes, hisz az előbb még pontosan te jöttél pedig vele:
"A nagy "demokraták"......nem az általuk támogatottakat szavazta meg a többség"
Én meg fideszleváltó összefogáspárti felhomályosítottalak, hogy álmodik a nyomor! Tipikus fideszes reakció, hogy öööö ja akkor meg kit érdekel :D
"én még nem leszek fideszes"
Ez a -körömszakadtomig védem magyarország valaha (na jó, rendszerváltás utáni)volt legkorruptabb, legtolvajabb, leghazugabb kormányát de ááááá neeeem vagyok ám fideszes- jelenség egyre jobban terjed köztetek hívek között, sűrűn olvasom ezt a kacagtató, komikus hazugságot. Persze én értem, hisz vérciki ez tényleg :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!