Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csapják be önmagukat is...

Miért csapják be önmagukat is folyamatos jelleggel a magyarok?

Figyelt kérdés

A magyarokban van egy megmagyarázhatatlan vonzalom a diktatúra iránt, miközben a demokráciát gyűlölik.

Diktatúra kell nekik, mert az jó. Erős állami befolyás, jó sok és magas adókkal, aztán hadd menjenek az állami beruházások ötszörös árakon, dúljon a korrupció! Aztán meg majd szidjuk a Zúnijjót, hogy há mé nem ad nekünk is nyugati béreket, há mé nem ad, HE?!

De az már feltűnt, hogy a magánéletükben sem igazán törekednek az úgymond demokratikus/egyenlő kapcsolatokra más magyarokkal, mindig próbálnak a másik fölé kerekedni, elgáncsolni a másikat, benyomni a fejét a víz alá.

Miért csapják be önmagukat? Így mégis mire számítanak?

2017. aug. 3. 06:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mond, hogy liberális párt tudná helyrehozni a gazdaságot? Helyrehozni az oktatást? Helyrehozni az egészségügyet? És most ne is beszéljünk a társadalmi dolgokról! Hogyan, és miként szeretné rendbe hozni? hogyan és miként akarja megállítani a kivándorlást? Így alig van már százalékuk! Ha egyszer megszavazzák őket, és a fiatal 28 éves liberális fiatalok is lopni kezdenek, akkor még a liberális fiatalok is megundorodnak a politikától!
2017. aug. 3. 11:52
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

"A nagy "demokraták", akik éppen nem bírják elviselni, hogy nem az általuk támogatottakat szavazta meg a többség..."

Ezzel ámítod magad? Már a múltkori választásokkor is többen szavaztak az ellenzékre, mint a Fideszre. Csak össze kellett volna fogni és repül a Fidesz. Reméljük majd most megteszik. Szóval ezt a nyilvánvaló kissebbséget tetézi még az új Fidesz választási törvény, aminek köszönhetően 44%-kal a parlamenti helyek 67%-át nyerte meg a korrupt párt!!! Bizony a kisebbség uralkodik a többségi akarat ellenére, nem csoda ha sír a szánk a demokrácia után.

2017. aug. 3. 12:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Tudod, 12-es, ez annak a tipikus esete, hogyha öreganyámnak p.cse lett volna, akkor ő lenne az öregapám. Ki nem sz.rja le, hogy összességében kire hányan szavaztak, kormányt alakítani az tud, aki megszerzi erre a felhatalmazást. A többi humbug duma, senkit nem jogosít fel arra, hogy ne ismerje el a választási eredményeket, és végigdiktatúrázzon négy évet. Na, ennek a megértése haladja meg a demokráciabajnokok képességeit. :-)
2017. aug. 3. 15:33
 14/18 anonim ***** válasza:

"Ki nem sz.rja le, hogy összességében kire hányan szavaztak..."

Érdekes, hisz az előbb még pontosan te jöttél pedig vele:

"A nagy "demokraták"......nem az általuk támogatottakat szavazta meg a többség"

Én meg fideszleváltó összefogáspárti felhomályosítottalak, hogy álmodik a nyomor! Tipikus fideszes reakció, hogy öööö ja akkor meg kit érdekel :D

2017. aug. 3. 15:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Lehetsz te akármekkora összefogáspárti, ha a nyomorult pártocskáid egyik fele csúful leszerepelt, másik fele pedig simán bal..sz. Az pedig tipikus idióta reakció, amikor automatikusan fideszesnek akarsz beállítani mindenkit, aki megpróbálja elmagyarázni neked, hogy miért vagy hülye. Nem, komám, attól, hogy te hülye vagy, és én türelmesen lemegyek a szintedre, hogy elmagyarázzak valamit, én még nem leszek fideszes. És akkor azt is megpróbálom neked itt elmagyarázni, hogy lehet úgy is ellenzéki valaki, hogy nem sírja tele a gyakorit, hogy "mekkkora dikkktatúúúra van itten, hú, de el van ám nyomva itt minden, jááájj oda lett a demokráácijaaa!" Akkora nyilvánvaló baromság ez, hogy a fideszesek (nem azok, akikre te ráfogod, hanem az igaziak) hasukat fogják a röhögéstől, és tudod mit? Igazuk van, b.meg! Amíg ennél a színvonalnál több nem telik az ellenzéki oldalon, addig én is azt mondom, hogy az értelmesebbje inkább kivár, de veletek nem vállal semmilyen közösséget!
2017. aug. 3. 16:43
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

"én még nem leszek fideszes"

Ez a -körömszakadtomig védem magyarország valaha (na jó, rendszerváltás utáni)volt legkorruptabb, legtolvajabb, leghazugabb kormányát de ááááá neeeem vagyok ám fideszes- jelenség egyre jobban terjed köztetek hívek között, sűrűn olvasom ezt a kacagtató, komikus hazugságot. Persze én értem, hisz vérciki ez tényleg :))

2017. aug. 3. 17:03
 17/18 anonim ***** válasza:
A ciki az te vagy. Én felvállalom a véleményemet, az okát is ismertettem, hogy miért. Te pedig megmaradhatsz habzó szájú idiótának, le sem szar senki. :-) Látod, már én is meguntalak, és pattanok innen. Ha elég élelmes vagy, ezt most elkönyvelheted győzelemnek, és recskázhatsz rá egy jót a wc-ben. Na pá! :-)
2017. aug. 3. 17:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Azt nem mondanám, hogy általában a magyarokban, de egy részükben azért valóban van egyfajta igény egy "light"-os diktatúrára. Legfeljebb arra nem gondolnak, hogy olyan nincs...
2017. aug. 4. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!