Mit szólnátok hozzá, ha az ország miniszterelnöke egy vegyész professzor lenne?
Figyelt kérdés
2017. aug. 2. 19:32
1/16 anonim válasza:
Hát hogy itthon kicsit nagy a túlképzés.
2/16 anonim válasza:
Pék, vagy szakács nem lenne jobb?
3/16 anonim válasza:
vegyész nem ért a politikához, ennyi erővel lehetne portás is
4/16 anonim válasza:
lehet portás lehet vegyész ez a lényege a demokráciának tudom fura de tényleg a elég sokan igent mondanak akkor sanyi bá is lehet a kocsmából
5/16 anonim válasza:
Vágó? Asszem ő vegyész eredetileg.
6/16 anonim válasza:
Amennyiben stadionok helyett pálinkafőzdéket fog épiteni s alapjövedelem helyett alapalkohol lesz bevezetve, én támogatni fogom.
7/16 anonim válasza:
átvágó pisti is lehet ha az emberek szeretik az ilyesmit öreg hazudozók nem számít ez a demokrácia
8/16 anonim válasza:
Nem sokat dob a altban, hogy vegyész, ha nincs egy normális elképzelése a kül és belpolitikáról.
9/16 Koplárovics Béci válasza:
Nem az számít, hogy mi a végzettsége, hanem az, hogy hogyan csinálná.
"vegyész nem ért a politikához, ennyi erővel lehetne portás is"
Mert a mostaniak, akik ügyvédek/jogászok, politológusok, gazdasági "szak"emberek, azok olyan nagyon jól csinálják, mint akik értenek hozzá? Pedig kéne. Oké, Orbán ahhoz kiválóan ért, hogy hogyan tartsa meg, hogyan vakítsa el a szavazóit. De minimum furcsa és kétes lépései vannak, és elég finoman fogalmaztam.
10/16 anonim válasza:
Semmit. Nem a végzettsége érdekelne, hanem az, hogy mit produkál miniszterelnökként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!