A migránsok jelentős része miért férfi?
"Csak mert szeretem a tényszerűséget: 2016-ban a menekültek"
Akkor csak szólok, hogy egy rakás migri úgy jött be, hogy szökött, szal a statisztikáddal kitörölheted a segged.
Ez max a reggelt migránsok arányát mutatja.
Gondoltam szólok, hogy ne éld magad annyira bele.
tehát csak a fele
így már nem is aktuális a kérdés
kösz libtard artúr
"Akkor csak szólok, hogy egy rakás migri úgy jött be, hogy szökött, szal a statisztikáddal kitörölheted a segged.
Ez max a reggelt migránsok arányát mutatja.
Gondoltam szólok, hogy ne éld magad annyira bele."
Magyarország lakossága pedig 250 milliárd fő, de csak 10 millióan vallották be. Én is elő tudok húzni random számokat a fenekemből, csak azzal nem megyünk semmire. Honnan tudod hogy nem regisztrálták magukat, ha nem regisztrálták magukat? :p
"Magyarország lakossága pedig 250 milliárd fő, de csak 10 millióan vallották be. Én is elő tudok húzni random számokat a fenekemből, csak azzal nem megyünk semmire. Honnan tudod hogy nem regisztrálták magukat, ha nem regisztrálták magukat? :p"
Te tényleg ennyire hülye vagy?
Hogy most azon rágod a szart, hogy ha nincs felmérés, akkor be se jöttek/vannak regisztrálás nélkül?
Tudod mi az a látens bűnözés?
Bár inkább hagyjuk, egy vicc vagy.
" Honnan tudod hogy nem regisztrálták magukat, ha nem regisztrálták magukat? :p"
A calaisi helyzetet(ami évek óta folyik) elnézve nehezen tudom elhinni, hogy az a sok semmirekellő majd fog regisztrálni.
32% gyermek.. öö... igen...és ezeknek hány részük többszörös apa? más kultúra, nem várnak 30 éves korig, amíg "kiélik magukat" 12 év kötelező tanulmányi idő, utána katonai kiképzés, család, bevetés - más kultúra, más történelem, más helyzetből jönnek és eszük ágába sincs beilleszkedni, leröhögik az európai kultúrát úgy ahogy van,- hanem hozzák a több nejt és raklapnyi utódot. Ez van. Akinek nem tetszik, el lehet innen menni - mármint a világból a vasporos pokolba.
(És mi lenne, ha rossz kedvem lenne? - kérdeztem magamtól, miután leírtam ezeket a vidám sorokat)
Tök jó, hogy mutatok hivatalos adatokat, de beleköttök, hogy az biztos nem úgy, hiszen... mert biztos nem úgy van.
"32% gyermek.. öö... igen...és ezeknek hány részük többszörös apa?"
Mi köze van az apasághoz a nagykorúságnak? Ha egy 12 éves összehoz egy gyereket, akkor ő már nem gyerek? De hogy adatokkal is megcáfoljalak:
A világon átlagosan SEHOL nem szülnek gyereket nők 18 alatt. A legfiatalabban szülő országokban is inkább 19-hez közelít a medián életkor, azaz a legtöbb nő jellemzően 19 évesen szül.
És hogy megelőlegezzem a felvetést: Nem 8-10 gyereket szülnek. A menekültek többségét kiadó szíreknél átlag 2,4.
Adatokkal vitatkozzatok, az összeesküvéselméletek komolytalanok.
meggyőztél Arthur, igazad van, ha 14 évesen van 2 gyereke, nem számít, ő még attól egy ártatlan húsvéti nyuszika.
Éljenek a libernyákok!
"A világon átlagosan SEHOL nem szülnek gyereket nők 18 alatt. A legfiatalabban szülő országokban is inkább 19-hez közelít a medián életkor, azaz a legtöbb nő jellemzően 19 évesen szül."
Már bocs, de ezt hogy lehet elhinni, de komolyan..? Minden bennszülött sátorba bekukucskálnak az ilyen becslések készítői vagy hogyan?:) Azért ha megnézzük Magyarországon is rengetegen szülnek 18 év alatt, főleg a szegényebb leszakadott családokban, nem hogy más elmaradottabb országokban. Ez a kimutatásod egy nagy bullshit, már ne vedd sértésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!