Mi a véleményetek Vona Gáborról?
"Mivan?? Pont hogy a szélsőséges jobbik akar(t) hasonlókat, csak nem vallási alapon!"
A jobbik nem akart senkit 'kinyírni' és annyi közük van a szélsőséghez mint fidesznek a jobboldalhoz.
Hogy nem értem, az a véleményem. Szinte minden hétre jut valami képtelenség vele kapcsolatban.
Most a legújabb, hogy a Jobbik 8 általánoshoz kötné a szavazójogot. Én ismerek iparosokat, akik nem fejezték be az általánost, még régen. Igaz, már inkább a nyugdíjasok közé tartoznak.
És azt nem tudom, hogy vajon a nyugdíjasokra is vonatkozna-e a követelmény.
Nem tartom jó politikusnak, nehéz megmagyarázni miért. Valahogy túl merev a viselkedése, kemény az arckifejezése, nem szimpatikus. Pedig elég sok Jobbikos szimpatikus, maga a párt is az volt, mielőtt elkezdte a változtatásokat. Szerintem lett volna alkalmasabb a Jobbikban vezetőnek.
22.30.
Nem szidtam Vonát. Az ellenérzés úgy általában vonatkozik a beszédére, mimikára, gesztusokra, viselkedésre. Ezeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, hiszen csak ez az, amit megoszt velünk, amiről megismerhetjük. Nem írt könyveket, hogy lássuk, mit gondol, mik a nézetei, stb.
Lett volna mindenben alkalmasabb vezető, nem is értem, hogy miért pont ő vezeti a Jobbikot.
Ez nem olyan dolog, hogy jó költő-e valaki, aki szörnyen olvassa föl a saját verseit. A politikushoz hozzá tartozik az is, hogy mit lát belőle a szavazó, a közösség, aki vagy tud azonosulni vele és amit magából megoszt a közösséggel, vagy sem.
A politikus közéleti "szereplő", a szó minden vonatkozásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!