Mi a véleményetek Vona Gáborról?
Ifj. Orbán Viktor is lehetne a neve!
Kb ugyanazt csinálja mint Orbán 30éve. Ugyanaz a központosított Párt politikát folytatja(amit ő mond az van), ő is szélkakas(most épp néppártosodik). Ugyanúgy utcai stílusú politikai vitákat folytat stb-stb. Ha megválasztják akkor ugyanazt a mutyit csinálná mint a viktorunk.
Jelenleg ő a legalkalmasabb miniszterelnöknek
Orbán bebizonyította hogy csak a focinak meg a korrupciónak él Vona még nem kapott lehetőséget és 28 éve a kákát kákára cseréljük ideje lenne kitörni
mszp bukott párt
fidesz sokadszor bukott párt
lmp olyan mint az óvodások
kdnp kiirtaná a fél országot vallási alapokon
Köszönöm a válaszokat úgy látom megosztóak, az első 2 ellene van. a 3-4ik mellette én is kedvelem.
Lesz valaha Miniszterelnök ?
Két kamuprofil beszélget:
- figy kérdezd meg gyakorin hogy mi a véleményetek a jobbik programjáról, hogy addig is rólunk beszéljenek.
- azt már tegnap megkérdeztem.
- akkor a vonáról.
- oké megvan.
Nem vagyok ellene vannak jó ötleteik viszont ahogy a fityisz lenyulja már őrjöngenek es ellene mennek a sajat javaslatuknak.
Plakátok miatt nagyobb hűhót csaptak mint a dolgozoi szegénységből számomra ekkor vált teljesen hiteltelenné az egesz párt bizonyitva hogy csak is a kampány es a hatalom érdekli
"kdnp kiirtaná a fél országot vallási alapokon"
Mivan?? Pont hogy a szélsőséges jobbik akar(t) hasonlókat, csak nem vallási alapon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!