Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érdemes volt a vizes VB-t...

Érdemes volt a vizes VB-t megrendezni mégiscsak : Magyarország a világ élmezőnyében zárt az éremtáblázaton?

Figyelt kérdés
Sok sikert értünk el és erre méltán lehetünk büszkék és még mi is rendeztük meg [link]
2017. júl. 31. 09:14
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
57%
Kár volt ide benéznem. Ezt a mély sötétséget kevés helyen tapasztalni. Hakapeszi, bejött amit az elején jósoltál. Ezektől kb én is ennyire számítottam. Szar lehet úgy leélni az életet, hogy semmi nem tud örömet okozni. De nem baj, ezek ezt érdemlik. Ha ettől érzik szarabbul magukat az ilyen emberek, akkor már megérte! Sőt, ha csak egy lesz közöttük, aki a magyar sportsikerek miatt dühében felakasztja magát, akkor a hasznossága is megkérdőjelezhetetlenné válik.
2017. júl. 31. 10:44
 32/57 Koplárovics Béci ***** válasza:
61%

"Ezek csak sportolók, akik annyira szerettek sportolni, hogy a munkájuk is ez lett. Nem tükrözik le Magyarországot, még csak Magyarország sportosságát sem, nem lesz jobb attól itt élni, hogy milyen jó sportolóink vannak. "

Nyilván valahol nevelés kérdése is, hogy egy JÓ sportolóból példakép lesz-e, aki miatt egy gyerek elkezd egy sportot és kitart mellette. Nagyon sajnálom, ha nem érted, nem tudod felfogni azt, amiről beszélek. Nyilván a legtöbb ember csak az azonnali megtérülést tudja felfogni, csak azt fogja fel nyereségnek, amit HakapesziM írt, ami a mcinaci zsebébe ment egyenesen. Nekik az egészségügy is csak és kizárólag arról szól, hogy hol festettek ki egy kórházat, vagy hol vettek egy gépet. Ők sajnos képtelenek hosszabb távon (pl a hó végénél tovább) gondolkodni.

Egyébként szerintem nem a legjobb eredményünk vizesvébéken, szerintem volt már jobb. Ugyanakkor jóleső érzés azt hallani, hogy dícsérik az országot, dícsérik a rendezést, dícsérik a magyar embereket. Persze erre (is) lehet azt mondani, hogy ettől sem olcsóbb nem lesz a kenyér, se jobban élni nem fogunk, se felszereltebb rházaink nem lesznek. Akkoris jólesik. Hogy úgy modnjam: én ezt a drogot szedem. És legális. Próbáld ki!

2017. júl. 31. 10:47
 33/57 anonim ***** válasza:
27%
A sportsikerek legalább elfedik az ország rohadó dögszagát. Lehet örvendezni és mellkast döngetni.
2017. júl. 31. 10:54
 34/57 anonim ***** válasza:
68%

# 32

Én csak azt nem értem, miért kell lenézni azokat, akik nem istenítik egekbe a Hosszú Katinkákat?

Miért kell abba az irányba terelni a témát, hogy hát jaj, nem lesz olcsóbb a kenyér, meg csak az számít, mi van a zsebemben, meg hogy mennyi marad hó végén? Amikor azt mondom, hogy ettől nem lett jobb hely az ország, nem arra gondolok, hogy jaj, milyen csóró vagyok. Pont hogy nem anyagi okok miatt tartom egy zsákutcának ezt az országot, hanem pl. azért, mert itt némi sporteredménnyel olyan propagandát lehet tolni, hogy csak na.

Egyáltalán nem az élsportolók kellene, hogy példát mutassanak arra, hogy élj egészségesen, sportolj, hogy egészséges legyél. Ugyanis a kettő között semmilyen kapcsolat nincs: az élsportoló a munkája miatt sportol, elég megnézni pl. Czene Attilát, aki, miután már a munkája szempontjából nem volt fontos a sport, el is hízott gyönyörűen. Ez nem példaértékű.

Azt is imádom, hogy persze megkapom, hogy én aztán semminek nem tudok örülni. Hát annak biztos nem, hogy Hosszú Katinka leúszott x métert. Szép eredmény, de hogy örüljek neki? Örülök én másnak, és én sem szólok le azért senkit, mert nem örül annak, aminek én örülök.

2017. júl. 31. 10:58
 35/57 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem sokaknak tetszett. Nem a gyakorin kell körbenézni. Mondjuk ennél a kérdésnél is a negatív válaszok szinte mind egy embertől jöttek.

De ha az ember végignéz az ismerősi körében, vagy csak úgy az utca emberén, nagyon sokaknak tetszett és sok örömet okozott ez a két hét.

És persze a sportolóknak is nagy élmény volt itthon versenyezni. Ahogy többen mondták is, ilyen nem adatik meg mindenkinek és egész életre szóló élmény.

Egyébként meg, ha nem lett volna vizes VB, akkor sem táltosodott volna meg az egészségügy és nem lenne sima az összes út sem :) Szóval a kettőnek nincs köze ilyen szempontból egymáshoz.

Mondjuk aki egészségügyben dolgozik, az talán tudja, hogy nem feltétlenül a pénz kevés, hanem maga az egész rendszer rossz úgy, ahogy van. De eddig még senki sem mert komolyan hozzányúlni. De amíg nem teszik meg, addig egy feneketlen teknő és akármennyi pénzt bele lehet tenni, soha nem lesz jó.

2017. júl. 31. 10:59
 36/57 anonim ***** válasza:
41%

"Egyébként meg, ha nem lett volna vizes VB, akkor sem táltosodott volna meg az egészségügy és nem lenne sima az összes út sem :) Szóval a kettőnek nincs köze ilyen szempontból egymáshoz."

Persze, hogy nincs köze. Végülis 170 milliárd plusz az mi az? Semmi. Szerintem építhetnénk belőle 2 stadiont is akár vagy ilyesmi, de egészségügyre még véletlenül se költsük, ne szervezzük meg jobban, ha éppen a szervezetlenség a fő gond, mert minket? Abszolút szükségtelen!

Különben is, a gyúrcsány se szervezte meg, akkor meg mi miért tennénk?

2017. júl. 31. 11:05
 37/57 anonim ***** válasza:
64%
Sok sikert értünk el? Én, a vb alatt, semmilyen sikert nem értem el. Vagy is beszéljél a magad nevében. Lehet, te értél el sikereket a vb alatt.
2017. júl. 31. 11:08
 38/57 anonim ***** válasza:
61%

36.

Ilyen alapon, ha úgy nézzük, csak az az ország rendezzen bármit is, ahol már minden teljesen rendben van, és akkor az országok túlnyomó többsége soha nem rendezne semmit.

Ennek valóban hosszú távú eredményei lesznek. Kellene a példaképek az ideálok a mai érték vesztett világban.

Annak idején ott volt az Aranycsapat, akkor tényleg lehetett volna panaszkodni, de egy ország rajongott értük, Papp Laci és mások. És a mai kornak is megvannak a hősei.

Egyébként én sem vagyok egy piros - fehér - zöldre festett arcú drukker, hanem egy pocakos negyvenes évei elején járó ember, de azt hiszem, ha valaki nem tud örülni ezeknek a sikereknek, annak nagyon sivár lehet az élete.

De nézd csak ezt:

[link]

Vajon az elmúlt napokban is ült pár 7 év kislány, fiú a tévék előtt akiket majd 20 év múlva fogunk ünnepelni?

2017. júl. 31. 11:13
 39/57 anonim ***** válasza:
61%

"Én, a vb alatt, semmilyen sikert nem értem el."

Tőled ez nem is meglepő.

2017. júl. 31. 11:14
 40/57 anonim ***** válasza:
16%

"Vajon az elmúlt napokban is ült pár 7 év kislány, fiú a tévék előtt akiket majd 20 év múlva fogunk ünnepelni?"

20 év múlva? Melyik országban? :D

Fúúú, itt komoly gondok vannak...

2017. júl. 31. 11:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!