Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érdemes volt a vizes VB-t...

Érdemes volt a vizes VB-t megrendezni mégiscsak : Magyarország a világ élmezőnyében zárt az éremtáblázaton?

Figyelt kérdés
Sok sikert értünk el és erre méltán lehetünk büszkék és még mi is rendeztük meg [link]
2017. júl. 31. 09:14
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
33%

"És akkor mi van, ha a világ élmezőnyében zárt?"

Ez az. Semmi. Neked nem lett jobb, tehát semmi értelme. Valaki gyerekkorától naponta órákat edz, példaképe lesz ezreknek, a neve Magyarországot jelenti százezrek, milliók számra a világon.

De oda se neki, Kovács 23. Géza elégedetlen, mert ő nem sportol - minek az - és a hosszúlépés sem lesz ócsóbb a Részeg Bakegérben ettő'.

Fizesse maga a költséges hobbiját, aki úszkálni akar - szögezi le ellentmondást nem tűrően, a kocsmaasztal mellett.

2017. júl. 31. 10:01
 12/57 anonim ***** válasza:
24%

Erről csak a férfi vizilabda döntő jut az eszembe ahol az egyik magyar edző mondta a srácoknak "ne f0ssatok be ez csak egy vb döntő"

Na hát kb ennyire komoly az egész.

2017. júl. 31. 10:04
 13/57 anonim ***** válasza:
44%
#2 Remélem majd arra is büszke leszel, amikor a te gyereked hal meg nyitott mellkassal, mert az uraságok az eü. rendbetétele helyett nagyzolnak és lopnak. De legalább nem leszel proli meg libsi.
2017. júl. 31. 10:07
 14/57 anonim ***** válasza:
38%

Inkább pont a te fajtádra jellemző, hogy folyamatosan kocsmában döglik és a korsó söre mellett naphosszat lesi a sarokba felfüggesztett TV-n a sportcsatornákat.

2017. júl. 31. 10:08
 15/57 anonim ***** válasza:
83%

14.

Nem.

2017. júl. 31. 10:15
 16/57 anonim ***** válasza:
62%

Nincs ezzel semmi gond. Az észak-koreaiak is nagyon büszkék rá, hogy ők milyen csodálatos, erős és nagyszerű ország, nekik van a legnagyobb farkuk, a legokosabb tudósaik, a legizmosabb sportolóik és amúgy mindenben ők állnak a világ élvonalában, miközben a valóság az, hogy egy leharcolt patkánytanya az egész ország.

Ha még nem is tartunk ott agybajban, ahol ők, de meg lehet figyelni, hogy a két nép mentalitásának az alapja pontosan ugyanaz. Csak egyelőre még a súlyosság van más szinteken, de az idő mindent megoldhat.

2017. júl. 31. 10:15
 17/57 anonim ***** válasza:
24%

"Nem."

De, nekem elhiheted. Láttam már ilyet eleget a környezetemben. Falun nőttem fel, ahol volt összesen 8 kocsma, ha a szomszédos falvakat is beleszámolom. És mindegyikben ugyanezt láttam a lecsúszott proliktól.

2017. júl. 31. 10:17
 18/57 anonim ***** válasza:
65%

# 11

És akkor mi van, ha valaki gyerekkorától kezdve naponta órákat edz? Semmi, nagyon sok ember naponta órákat fordít arra, hogy elérjen valamit az életben. Ezek az emberek semmivel sem többek, mint bárki más, aki ugyanúgy küzd a céljaiért, csak többen rajonganak értük, de ezt egy csomó celebről el lehet mondani.

Én nem mondom, hogy nem lehet tisztelni a sportolóinkat, de ne legyen már kötelező. Mert mintha minden felületen ezt várnák el az embertől, mert a sportolóknak tisztelet jár.

A neve Magyarországot jelent milliók számára - és? Ettől nem lesz jobb itt élni. Még csak azt sem lehet elmondani, hogy Magyarország annyira sportos nemzet, és mindenki tök egészséges. Az NDK-ban is elég jó eredményeket szállítottak a sportolók, mindenki ismerte is az NDK-t, de valahogy nem jó értelemben gondolt rá senki.

Meg aztán ne csináljunk úgy, mintha Magyarország csak sportolókat tudna felmutatni. Mindig a sportolókról esik szó, mindenhonnan az folyik, holott a tudományos világban sokkal fontosabb eredmények születnek, mint hogy xy z perc alatt úszott le w métert.

2017. júl. 31. 10:17
 19/57 anonim ***** válasza:
67%

Sosem az volt a kerdes, hogy jo-e rendezni vagy sem.

Inkabb az, hogy MIERT ENNYI?

Tok jo es valoban az ugrotorony a parton, elismerem jo otlet volt, de miert kerult 3x annyiba, mint a tavalyi? Egy tok ugyan olyan torony?

Ezekkel van a baj....

Az eredeti osszegert (~25M) nem lett volna gond, meg oke az 50 is azt mondnom, hogy talan, de boven 100M fole ment az osszkoltseg....

2017. júl. 31. 10:20
 20/57 anonim ***** válasza:
67%

17.

Akkor neked elhiszem. Egyébként járok kocsmába, van egy törzshelyem, 22 éve koptatom a székeit, te meg nekem hidd el, 42 évesen én is megismertem már különféle embereket.

Hogy lecsúszott lennék? Franc tudja, ha meg ideírom a havi jövedelmem, akkor meg az jön: neked könnyű rajongani!

2017. júl. 31. 10:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!