Fidesz ennyire utálják, akkor miért nincsenek nagy tüntetések?
"az MSZP nem tehetett" aha 21, persze. Az állam erőszakszervezet, a rendőrség gyakorlatba viszi az elveit - még utána sem vonták őket felelősségre az ártatlan húsvéti nyuszika mszp-szdsz-t.
"Mennének" "Lennénk"
- amennyiben 21 határozná meg a létet, akkor a nagynéném gurulna, mert kerekei lennének.
"Az, hogy szerinted lehet, hogy ez vagy az lesz az inkább az ezotéria kategóriába tartozik. Álomfejtés vagy hasonló." Akkor ezt mondd azoknak is, akik pl. ilyen kérdéseket tesznek fel:
- Szerintetek mikor lesz 3. világháború?
- Milyen lenne egy ember napja, ha a Harmadik Birodalom nyert volna?
Ezek inkább a feltételezések, nem pedig azok, amiket én írtam.
23-as Ha rajtam múlna a nagynénédnek nem lennének kerekei, hanem a nagynénéd és mások is tüntetnének a fidesz ellen, napi szinten harcolnának ezrek a rendőrök ellen, ha rajtam múlna akkor az lenne Magyarországon, mint Venezuelában és a magyarok is, mint a venezuelaiak harcolnának az országuk elnyomói és az őket védő rendőrök ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!