Hogy-hogy most nincsenek nagy tüntetések és megmozdulások?
Meg kell mondjam nem hiányzik, de nem is olyan rég még fele ennyiért is tüntetett a nép...mostmeg némán megy a tűrés...
Nyugtalanít tőlem nem messze a dohánybolt...és most hallottam italbolt is lesz....félek a nemzeti pékségtől, vagy a nemzeti ruhabolttól...el akarunk zárkózni a világtól?
Fiatal vagyok és csak kemény pénzekért tnaulhatok, holott az előttem egy évvel végzőknek még a 3. bukást is az állam fizeti....
anyukám nem tudom kap e nyugdíjat a magánnyugdíjpénztár átcsoportosítása miatt...apukám nem vállalhat időnként szerelést, és alkalmi munkát, mert már nyugdíjas....
Ha csak az én családomat ennyire érintik a változások, hogy-hogy másokat nem hallok emiatt mozgolódni? Igaz nem nézek TV-t...lemaradtam valamiről? talán már félnek ellenük beszélni?
Mert az emberek többsége megérti,hogy milyen nehéz helyzetben vették át az ország irányítását Orbánék 2010-ben,és már így is vannak sikerek!Eddig a romeltakarítás volt ,most jöhet az építkezés korszaka.
Csak kérdem miért is nem vállalhat apukát munkát?Semmi nem tiltja,ha nem közalkalmazott.
Anyukád miért is nem kap majd nyugdíjat,hiszen most már a nyugdíjkassza rendben van,eddig óriási hiány volt benne mert ment magánzsebekbe.
Miért is nem tanulhatsz ha szorgalmas vagy?
Az országot nagyon is jó irányba változtatták meg Orbánék,sok kiváltságot megszüntettek.Pl.Te egyetértettél azzal,hogy a 40 éves egészséges rendőrök nyugdíjba vonulhattak,miközben mindenki más 65 évesen? Hát milyen ország volt ez?
Tanulhatok...sok pénzért...apukám elveszti a nyugdíját ha meg mert keresni apró szerelésekkel havi plusz 10 ezret
A magánnyugdíj pénztár számomra bizonytalan....a nemzeti boltok meg a számomra csak hírből ismert szocializmus felé mutogatnak...
'Mert az emberek többsége megérti,hogy milyen nehéz helyzetben vették át az ország irányítását Orbánék 2010-ben'
megvolt a napi emútnyócévezés, köszönjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!