Fidesz ennyire utálják, akkor miért nincsenek nagy tüntetések?
Mert az ország olyan kis pávákkal van tele, akik ahhoz gyávák, hogy a saját főnöküktől béremelést kérjenek. Ezektől várnád el, hogy felszólaljanak egy felsőbb hatalom ellen? Nézz már szét!
Előbb fognak elmenekülni.
" Ezektől várnád el, hogy felszólaljanak egy felsőbb hatalom ellen? Nézz már szét! "
Soros Györgyről beszélünk? (szemforgatós szmáji) :DD
Nem. Kinek, kinek a közvetlen főnökéről.
Én például ma is többet keresek mint szeretnék. Többet, mint amire szükségem lenne és amit még el bírok költeni.
Én is voltam kis keresetű és mikor tiltakozni próbáltam azzal, hogy bedöglesztettem egy gépet és leállt a termelés, még a saját kollégáimnak mondott kis csírájában is ellenem fordultak azzal, hogy most ha áll a termelés ők nem keresnek semmit.
Csak egyetlen dolgot kérdeztem, ha működik keresték?
Na én felmondtak, átmentem másik MAGYAR céghez. Ma keresek 560 ezret, ezek többsége meg már menekült Ausztriában, Németországban, vagy Angliában.
Szóval mit vársz tőlük? Ezek nem fogják a hangjukat hallatni. Ezek egyetlen dologhoz értenek a menekülésre. Most ha hirtelen Ausztria venné le a pénzüket óránként egy euróra, szerinted ott a sarkukra állnának?
Menekülnének tovább. Csak az a baj, hogy bármeddig mennek, a gyávaságukat mindenhová magukkal viszik...
" a Fidesz szervezte és pénzelte. Pl hajléktalanoknak napi 5ezret fizettek, h menjenek demonstrálni a Parlament elé"
#6 ez zseniálist, ez csúcs, mindig élénken megmozgatja a fantáziákat a "ki kit pénzel" kérdés, de ez viszi a pálmát.
Hogy elesett, alkoholista, maga mellé szaró, szemetelő emberekre bíznak valamit, az nem semmi. (ott a kuka, de mellé dobja, mert le akarja húzni az életterét)
Akkor ezzel a logikával most a szánalmas elmeállapotban lévő ellenzék pénzeli őket, hogy ezt tegyék - gyakorlatilag most már a város összes parkjával, aluljárójával és köztéri padjával.
Menj hatoska, tanulmányozd a város gyöngyét, fénypontját, a Clark Ádám teret, a nagy munkával létesített parkot, bűzlik, retkes a sok szeméttől,
ott szarják össze az általatok "pénzelt" szerencsétlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!