Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lázít az RTL egy szegény...

Miért lázít az RTL egy szegényeb réteghez tartozò 6 gyermekes csalad történetével a kormány ellen?

Figyelt kérdés
Akárki ki van kormányon szegènyek mindig is voltak meg lesznek is az Egesz vilagom,Nemetorszagban, Svájcban meg rilaban is lehet talalja nelkulozo sok gyermekes csaladokat
2017. júl. 28. 14:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

# 19

ennyit érsz, ennyit bírtál érvelni :) szerintem ezt meg is beszéltük. csókoltatlak

2017. júl. 29. 14:59
 22/24 anonim ***** válasza:
17%

#20, senki nem mondta hogy Kurcsány és Libajnai is jobb volt. És? Ez már feljogosítja a Viktátort, hogy "ha ők megtehették, én is megtehetem?". Tehát annak idején így volt szar az embereknek, most meg úgy szar. Ahhhh, ezért megérte :DDDDDDDDDDD

A zsindexet meg a 444-t kerüljétek mint a pestist, legalja bohóc kamuoldal tündérmesék kedvelőinek.

2017. júl. 29. 21:44
 23/24 anonim ***** válasza:

# 21/22 Időpont ma 14:59

Hívőnek mióta szokás érvelni? Te hiszel, nem gondolkodsz.

2017. júl. 29. 21:46
 24/24 anonim ***** válasza:

"Hívőnek mióta szokás érvelni? Te hiszel, nem gondolkodsz."

LOL. Jó duma, csak túl átlátszó és sekélyes.:D

2017. júl. 29. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!