Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a Soros-ozás? MInden...

Mi ez a Soros-ozás? MInden nap látom, de semmit nem tudok róla. Ki ő, mit tett, miért kell utálni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 19:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az utóbb érkezett normális válaszokat köszönöm!
2017. júl. 28. 07:31
 12/16 anonim ***** válasza:

*sóhaj*

Először is, majdnem biztos vagyok benne, hogy ez csak egy trollkodásból kiírt kérdés.

Másodszor, nagyon szép ez a megkoreografált kérdés-válasz ballib propaganda, amit itt lenyomtatok - de kissé átlátszó.

Harmadszor, leírom, amit szerintem Sorosról tudni érdemes, és bezsebelem érte a 0%-ot, as usual.

Soros egy nagy hatalmú milliárdos, aki tőzsdei spekulációkkal szedte meg magát. Ebbe nem túl etikus akciók is belefértek, mint pl: az angol Font bedöntése, vagy Magyarországon az OTP majdnem csődbe kergetése (mely végül nem sikerült).

Tehát őt jóságos nagybácsiként feltüntetni nagy (és veszélyes) hiba. Meg van hozzá az esze, és megvannak az eszközei, hogy beleszóljon az európai politikába. Hogy ezt milyen céllal teszi, csak ő tudja igazán.

Van neki ez a nagy elmélete a Nyílt társadalomról - igen, szerintem is mindenképp érdemes elolvasni. Ám nekem ebből az jött le, hogy ennek célja teljesen gyökértelen embertömeggé degradálni Európa népét. Hogy ez végül miért jó, fel nem foghatom. Már csak azért sem, mert véleményem szerint a Nyílt társadalom nem egy stabil állapot - hacsak nincs mégis ez a társadalmi forma valamiképpen bebetonozva - akkor viszont már nem lehet nyíltnak nevezni. (Tipikus példája lenne amúgy a liberális toleranciának: bármit csinálhatsz pontosan addig, amíg olyanokat teszel, ami nekünk tetszik.)

Pontokba szedve a Nyílt társadalom nagy víziója:

- ne legyenek a társadalomban mindenki által elfogadott és elvárt kulturális, társadalmi, vallási normák

- ennek érdekében keverni kell a népeket (globalizáció, szabad munkaerő áramlás, tömeges muszlim migráció elősegítése)

- legyenek az emberek teljesen atomiak, a család szerepét is gyengíteni kell (túltolt genderizmus, melegházasság, turbó-feminizmus)

- úgy általában a kisebbségek előtérbe helyezése a többséggel szemben, devianciák támogatása (ez is az egység felbomlasztását szolgálja, ami bevallott cél amúgy)

Amit ez az irány felvázol az számomra mérhetetlenül taszító. Ha Soros egy ilyen európai társadalmat akar elérni, akkor nekem is az a véleményem, hogy meg kell állítani ebben.

2017. júl. 28. 19:29
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem olvastam végig, csak az első 3 sort, mert felbssza az agyam, hogy mindenki ilyen idióta módon áll hozzá.

Ti otthon se hisztek el semmit a családtagoknak sem?

Vagy szerintetek mindenkinek tudnia kell mindent, amit ti tudtok? Nagyon gáz.

2017. júl. 29. 11:28
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem gyakran írok ki kérdést, politika témakörben meg évente 1x-2x maximum.

[link]

[link]

Tessék. Nyugodtan érezzétek magatokat hülyén, mert van miért.

2017. júl. 29. 11:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Pedig Soros Krisztosz György a jelenkor megváltója. A Sátán eszközén keresztül (pénz) fogja legyőzni a gonosz gyíkembereket és a gyűlölködést, ami ellen semmit sem tudnak tenni, ha teszik, ha nem! Gyuri bácsi a mi megmentőnk!!!
2017. júl. 29. 12:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én hozzászólásomat miért törölték?
2017. júl. 29. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!