Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják, hogy a Jobbik...

Miért mondják, hogy a Jobbik nem tett semmit?

Figyelt kérdés
Sokan kritizálják a korábbi szavazóik közül, tőlük kérdezném, hogy mit vártak? Mit kellene tenniük, hogy elégedettek legyenek velük?
2012. júl. 5. 13:14
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
69%
te komolyan gondoltad ezt a kérdést 2/3-os fidesz többségnél?
2012. júl. 5. 13:30
 2/24 A kérdező kommentje:
Én arra vagyok kíváncsi, aki elégedetlenek velük, azok mit várnának el a jelenlegi körülmények között.
2012. júl. 5. 13:31
 3/24 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagyok jobbikos, nem szavaztam senkire, de több ismerősöm jobbikra szavazott és az nem szimpi nekik, hogy túl közel állnak a fideszhez, nem igazán viselkednek erős ellenzékként. Inkább a másik két ellenzéki pártot támadják (akiknek amúgy sincs semmi beleszólásuk semmibe) és nem a kormánypártot és ezért fordultak el tőlük. Arra gyanakszanak, hogy együttműködnek a fidesszel és akár még koalícióra is lépnének velük a hatalomért, ezért csalódtak bennük, mert már nem érzik úgy, hogy valóban az embereket képviselnék és nem a saját hatalmi érdekeiket.

Meg egy páran Csanád miatt is ki voltak bukva.

2012. júl. 5. 13:41
 4/24 anonim ***** válasza:
91%

Visszakérdeznék: miért, mit tettek?

Én akkor lennék elégedett, ha a politikájuk nem ugyanolyan látszatintézkedésekben merülne ki, mint a cigányozás, a zsidózás, a turulozás és a rovásírásozás. Elégedett lennék, ha ők is átgondolt programot raknának le az asztalra (igen, olvastam, szép célok vannak benne, de a hogyan nincs leírva), statisztikákkal, hatástanulmányokkal alátámasztva (igen, a többi párttól is ezt várom el, és ezt hiányolom). Elégedett lennék, ha nem olyan dolgokat követelnének a kormánytól, amikkel csak kinyírnák a magyar gazdaságot (ha éhen döglesz, fejedre kenheted a magyarságodat…). Elégedettebb lennék, ha egy nem lennének kétszínűek, kulturálatlanok, bunkók, stb…(eddig talán csak az LMP-nek nem sikerült még botrányt összehoznia, de lehet, csak amiatt, mert túl picik). Elégedett lennék, ha nem táplálnák a Magyarországon jelen lévő intoleranciát, rasszizmust, gyűlölködést.

Ha ezeket meglépnék, akkor - istenucccse! - még szavaznék is rájuk…

2012. júl. 5. 13:43
 5/24 anonim ***** válasza:
58%
Miért az LMP mit tett?, Az MSZP mit tett (2010-óta)? :O SEMMIT, mert 2/3-os többségnél nem lehet semmit sem tenni...
2012. júl. 5. 13:47
 6/24 anonim ***** válasza:
5%

Én azt várom tőlük, hogy a cigánybűnözés kártya helyett a politikusok korrupcióját szellőztessék meg jobban, mert a jelenlegi támogatottságuk tovább nem fog nőni, ha nem tudnak kilépni a "cigányozó-zsidózó" imidzsükből.

A társadalom nagyobb része túlságosan anti-radikális ahhoz, hogy csak a cigánykérdés miatt rájuk szavazzon.

A párt és kampányfinanszírozás rendbetétele, a politikusok visszahívhatóságának elérése, az álláshalmozás megszüntetése, a korrupt közbeszerzések megszüntetése, a munkavállalói jogok helyreállítása mind olyan témakörök amik mellett a Jobbik hangsúlyosabban kiállhatna. Ehelyett a BORS vezér népe mindig csak a cigányokkal való riogatással és az általános iskolás gyerekek fogalmazásait eszembe juttató színvonalú írásokkal van tele. Szimpatizálok a céljaikkal, de ilyen marketinggel nem fogják magukat jobban eladni.

2012. júl. 5. 13:48
 7/24 A kérdező kommentje:
Aki ír, az csak a kérdésre válaszoljon. Nem érdekel, hogy mások (LMP, MSZP), mit nem tettek.
2012. júl. 5. 13:53
 8/24 anonim ***** válasza:
39%
Ennek a kérdésnek úgy kellene kinéznie, hogy a kiegészítésben felsorolod, hogy tulajdonképpen miket is tett. Ehelyett csak leírod, hogy "hát mit vártatok?". Ez számomra bizonyítja, hogy tényleg nem tettek semmit.
2012. júl. 5. 14:00
 9/24 anonim ***** válasza:
89%

Én rájuk szavaznék hogyha néhány dologban változnának.

Egyik ez a túlzott vallás mánia.

A másik a homoszexualitás büntetése.Van meleg kollégám , nincs vele semmi baj.Ők is magyar emberek.És elvileg a magyar emberek érdekeit kellene nézni és nem megbüntetni őket mert homoszexuális.

Természetesen a c típusú állampolgárokkal egy véleményen vagyok a jobbikkal.

2012. júl. 5. 14:06
 10/24 anonim ***** válasza:
82%
A Jobbik akkor volt igazán a helyén, amikor harcos utcapárt volt, és azok, akiknek igényük volt erre, eljártak a megmozdulásaikra, káromkodni, gyalázni, zsidózni, cigányozni... ez egy primitív réteg, de elég számos Hazánkban ahhoz, hogy betolja a Parlamentbe a pártot. A Parlamentbe viszont nem lehet ugyanezt csinálni, mert kidobnak a házelnök szavára a kormányőrök. Meg hát ott lenni a nagy elitben, együtt marni rá a koncra a többiekkel, eléggé megváltoztatja az ember radikalizmusát. Ugyanígy járt a MIÉP is annak idején, ugyanaz a réteg benyomta, a Parlamentben meg elsorvadt, hasonló okokból. Így jár a Jobbik is, de nem baj.
2012. júl. 5. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!