Mért nem lehet egyszerűen kirúgni?
Figyelt kérdés
Viszonylag fiatal vagyok még, jelenleg is iskolás. Nem lógok, minden órán résztvettem (ha épp nem voltam beteg), tudom hogy elviekben demokratikus ország magyarország, de azt is tudom (mert látom), hogy nem működőképes ország. Közpénzek magánzsebre, kampányok, éhbérért dolgozó munkások, elhanyagolt egészségügy és elmaradott oktatási rendszer, és még sorolhatnám mert van mit még sorolni. Lenne esély a javulásra, de a vezetőkkel van a legnagyobb baj... Na most, ha ennyire korruptak, demokráciai alapon mért nem indítható egy szavazás a leválltásukért, vizsgálatok elindításáért? A demokrácia a nép szava, tehát rajtunk alapszik, akkor hogy lehet hogy egyeduralkodóként szegényíthetik az országot?2017. júl. 27. 15:47
21/23 anonim válasza:
4 évente van választás, ha nem tetszik lehet menni és behúzni az X-et oda, ahova jónak tartod. A demokrácia nem arról szól, hogy "nem az nyert, aki szerintem a jobb, pfujj azonnal kezdjük elölről az egészet, mert most majd mi nyerünk".
22/23 anonim válasza:
Ez mind szép és jó, de még mindig nem világos, hogy több, mint 8 milliónak, hogyan lehet 2,1- 2,2 millió a 2/3-a? Mert négyeske szerint, az emberek 2/3-a a Fidesz mögött áll, ami szimpla hazugság, függetlenül attól, hogy van, vagy nincs kormányváltó hangulat.
23/23 A kérdező kommentje:
o.O Hát... ebben a kérdésben is rég olvastam már a válaszokat, de ledöbbent hogy a válaszadók *nem mondok arányt* -a a 2/3- ot vitatja :D Amúgy igazatok is van, szívem szerint háborogtam volna a sok 2/3- os válasz miatt de mivel a kedves négyes fogalomzavarosnak titulált, húzzál vissza matekórára!!
2017. júl. 31. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!