Csak szerintem logikátlan, hogy a családon belüli erőszakra az orvosság az, hogy gyereket szülnek?
Mostanában egyre több olyan kijelentést hallani a fideszesektől,hogy "az a világ,aki teleszüli".
Na,meg a fideszes asszonykák olyan táblákkal mentek ki,hogy "szülj gyereket,nem ver meg a férjed".
Ehhez képest én még egy családban sem láttam olyat,hogy valakit azért vertek volna meg,mert nem akart gyereket szülni.
Az ellenkezőjét viszont rengetegszer,hogy a gyereksírást nem bírta elviselni az apuka,vagy anyuka és ezért eljárt a kezük.
"Ők meg az adófizetők pénzén nevelik a sok gyerekeküket,mint közszolgák."
mondjuk akik leginkabb igenybe tudjak venni a csok-ot csaladi adokedvezmenyt es tarsait azok fizetik be az adok 70-80%at
vicces-vicces
"mondjuk akik leginkabb igenybe tudjak venni a csok-ot csaladi adokedvezmenyt es tarsait azok fizetik be az adok 70-80%at
vicces-vicces"
Én azokról beszélek,akik közalkalmazottak(tehát a közösből fizetik őket),és magas fizetésűek és arra verik magukat,hogy nekik hány gyerekük van.
Menjenek el a versenyszférába dolgozni,és ott mutassák meg,hogy azzal a tudással,abból a fizetésből hány gyereket tudnak felnevelni!
Ez már vagy 5 éve volt.
De mostanság is nagyon sok ilyen felhívás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!