Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem logikátlan,...

Csak szerintem logikátlan, hogy a családon belüli erőszakra az orvosság az, hogy gyereket szülnek?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre több olyan kijelentést hallani a fideszesektől,hogy "az a világ,aki teleszüli".

Na,meg a fideszes asszonykák olyan táblákkal mentek ki,hogy "szülj gyereket,nem ver meg a férjed".

Ehhez képest én még egy családban sem láttam olyat,hogy valakit azért vertek volna meg,mert nem akart gyereket szülni.

Az ellenkezőjét viszont rengetegszer,hogy a gyereksírást nem bírta elviselni az apuka,vagy anyuka és ezért eljárt a kezük.

2017. júl. 25. 17:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Ők meg az adófizetők pénzén nevelik a sok gyerekeküket,mint közszolgák."

mondjuk akik leginkabb igenybe tudjak venni a csok-ot csaladi adokedvezmenyt es tarsait azok fizetik be az adok 70-80%at

vicces-vicces

2017. júl. 25. 19:24
 12/16 A kérdező kommentje:

"mondjuk akik leginkabb igenybe tudjak venni a csok-ot csaladi adokedvezmenyt es tarsait azok fizetik be az adok 70-80%at

vicces-vicces"

Én azokról beszélek,akik közalkalmazottak(tehát a közösből fizetik őket),és magas fizetésűek és arra verik magukat,hogy nekik hány gyerekük van.

Menjenek el a versenyszférába dolgozni,és ott mutassák meg,hogy azzal a tudással,abból a fizetésből hány gyereket tudnak felnevelni!

2017. júl. 25. 19:48
 13/16 anonim ***** válasza:
epp eleg prolit is eltart az a kozszvera
2017. júl. 25. 19:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező miért hazudsz? Azt írtad egyre több kijelentést hallani. Miközben egy nő vita közbeni elszólása. Ami egyébkén szerintem marhaság. Te mégis úgy állítod be a kérdésben mintha ez lenne az álltalános vélemény a kormány részéről. Másik táblákkal mentek kinfideszes nők. Ez meg abszolút nem szerepelt a cikkben. Tehát leszürhető szimplán gyűlöletkeltésből össze hordasz itt hetet havat. Legközelebb ha kérdést teszel fel ne hazudozz ennyit mert hamar lebuksz és csak lejáratod magad
2017. júl. 25. 20:30
 15/16 A kérdező kommentje:

Ez már vagy 5 éve volt.

De mostanság is nagyon sok ilyen felhívás van.

2017. júl. 25. 21:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező .Neked fogalmad nincs semmiről és osztod az észt. Közalkalmazottaknak kiemelkedő bérük van?És ebből könnyen nevelnek gyereket? Hát akkor beszélgess el pár ápolóval , mentőssel és ne beszélj itt marhaságokat.
2017. júl. 26. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!