Csak nekem logikátlan, hogy miért lesz egy csalódott
fideszesből jobbikos?
Figyelt kérdés
Akinek elege van orbán rendszeréből, az miért szavaz utána olyan pártra, akinek a programját nagyrészt a fidesz megvalósította és láthatóan elég mélyre jutottunk vele?! Egyszerűen felfoghatatlan, hogy létezik ilyen mértékű emberi ostobaság, megvezethetőség.
Ugyanazt a sz@r irányt folytatni, amit viktátor elkezdett....szégyen.
És mondom ezt, hogy sosem voltam liberális, mindig jobboldali, de ezekre a populista gagyikra életben nem szavaztam. Szégyen
Az én családom is Fideszes volt a 90-es években, illetve még később is.
Aztán lettünk Jobbikosak.
A Fidesz túlságosan is lightos, puhap_csű.Igazi jobboldali politikát szeretnék, ahol támogatják a családokat, a nemzetért vannak, nem részesítik liberális módon előnyben az idegeneket....stb
2015. aug. 31. 20:52
7/11 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, hogy a jobbik programját követik, azzal van a baj, hogy a pénz 2-3%-a jut el a programba a többi a csókosokhoz megy
2015. aug. 31. 20:54
8/11 anonim válasza:
DKs nak kéne lennie mi? :DDDDD
2015. aug. 31. 21:14
9/11 anonim válasza:
Miért ostoba? Arra nem gondoltál, hogy valaki oda megy, ahol nagyobb hasznot remél? Ki beszél itt értelmes elképzelésekről, felemelkedő országról? Nem, itt pénzről, hatalomról szól a mese.
2015. aug. 31. 21:22
10/11 anonim válasza:
Csak neked.
Érdekes az lenne ha a törpepártjaid valamelyikére pártolt volna át! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!