Csak szerintem logikátlan, hogy a családon belüli erőszakra az orvosság az, hogy gyereket szülnek?
Mostanában egyre több olyan kijelentést hallani a fideszesektől,hogy "az a világ,aki teleszüli".
Na,meg a fideszes asszonykák olyan táblákkal mentek ki,hogy "szülj gyereket,nem ver meg a férjed".
Ehhez képest én még egy családban sem láttam olyat,hogy valakit azért vertek volna meg,mert nem akart gyereket szülni.
Az ellenkezőjét viszont rengetegszer,hogy a gyereksírást nem bírta elviselni az apuka,vagy anyuka és ezért eljárt a kezük.
"a fideszes asszonykák olyan táblákkal mentek ki,hogy "szülj gyereket,nem ver meg a férjed"."
Képet.
De csak azért találod logikátlannak, mert te nem vagy gyepes konzervatív.
Annak kell lenni és egyből mindenre fény derül!
A konyhában? Te egy olyan fontos dolgot, mint az étel elkészítése, rá mernél bízni egy ostoba nőre? :O
2.
Aztán ne csodálkozz, ha a konyhában méregkeverés lesz a vége.
klasszik ballib gyuloletkerdes
amugy szerintem az a megoldas ha egy no bemondasra lecsukarhatja barmelyik szamara unszimpatikus ferfit
eleg csak farkast kialtania, mint a fejlett nyugaton
a nok ferfiak elleni eroszaka termeszetesen nem letezo jelenseg mint tudjuk
hiszen legyen mar "ferfi"
ilyen az idilli nemiseg mentes ballib utopia :)
Szerintem itt ezzel az a cél,hogy minél több rabszolga,kiszolgáltatott ember legyen,aki eltartja majd a sok fideszest.
Én még olyat nem láttam,hogy egy nőt azért bántalmaz a férje,mert nincs gyerek.
Az ilyenek inkább elválnak egymástól,mert máshogy gondolkodnak az életről
Ahol viszont sok gyerek van,ott van a szegénység,ott ütik-verik egymást az emberek,mert nincs semmire sem pénz.
Ők meg az adófizetők pénzén nevelik a sok gyerekeküket,mint közszolgák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!