Miért nem nyerheti meg a Jobbik a jövő évi választásokat?
"Miért nem nyerheti meg a Jobbik a jövő évi választásokat?"
Mert a kretén 1 bites agyú bólogató birkák száma exponenciálisan nő. Aki meg nem oda tartozik az már külföldön van.
Ahogy írták, nincs elég szavazójuk.
Jövőre fixen nyer a Fidesz. Viszont 2022 ben már nem valószínű , hogy nyerni fognak.
"Jövőre fixen nyer a Fidesz. Viszont 2022 ben már nem valószínű , hogy nyerni fognak."
Jó, de azért 2022 kicsit messzebb van, mint 2018.
van 2 millió birka, aki csak akkor nem szavazna a fideszre, ha OV saját maga venné el tőle az utolsó tányér krumplilevest
van ezen kívül még 1,5 millió ember, aki oda vissza dobja a szavazatát, a többi pártra
a nagy többség pedig választani nem akaró ember, aki nem hajlandó semmit választani, még annyira sem hajlandó hogy legalább az MKKP-ra szavazzanak, egyfajta kiállásként, hogy hello, én szavaztam valakire, én már tettem érte valamit hogy más legyen, na ezek a zsenik még erre sem képesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!