Van cigányverő klán Magyarországon?
A kérdés csak tényre kérdez, vélemény megformálása nélkül.
Én nem tudok ilyenről.
Örülök egyébként, hogy egyre többen látják úgy, hogy a megoldás a békés együttélés megteremtése, a másik csesztetése helyett.
Én nem azt mondom, hogy szeresd a cigányokat. Én sem ölelgetem az összes szembe jövőt. Viszont ŐK is itt vannak, ugyanúgy, ahogy a szomszédod. Ha normálisan bántok egymással, mindkettőtöknek jobb lesz. Ugyanez igaz a kisebbségekre is, nem csak a szomszédra.
Okos utolsó,gyere már be ide a gettóba a nyóckerbe és próbálj emberien bánni a cigókkal!
Még örülhetsz,ha hálából nem szúrnak le,rabolnak ki vagy lincselnek meg.
Úgy tudom vannak/voltak halálosztagosok. Néha még ma is emlegetik őket pl. Skinheadek.
Ezeket a halálosztagosokat fekete ruhás kapucnis pisztollyal(hallottam már olyat is hogy gépfegyverekkel) rohangáló emberek voltak, akik csak úgy betévedtek néha egy cigánytelepre, és ott lövöldöztek párat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!