Van cigányverő klán Magyarországon?
Figyelt kérdés
mint a ku klux klán az usában2010. máj. 22. 15:28
2/29 anonim válasza:
Csak remélni tudom.
A Gárda SOHA nem ver cigányokat,meg mást sem.
4/29 anonim válasza:
Őszintén remélem, hogy nincs az országunkban egyetlen olyan szervezet sem, amelyik etnikai alapon bántalmaz másokat.
6/29 anonim válasza:
Mi értelme verni őket?
Viselkedésre kell tanítani néhányat az igaz, de nem verni!
Egy Jobbikos.
7/29 anonim válasza:
Úgy tudom nincs, de igény lenne rá.
8/29 anonim válasza:
tényleg, miért nem lehet jelenteni ezt a kérdést?
9/29 anonim válasza:
Mert nem azt kérdezi, hogy " ugye, jó lenne egy cigányverő gárda" vagy hogy " tizennégy éves, pattanásos netnáci hülyegyerek vagyok, be akarok lépni egy gárdába, amelyikben ölhetek embereket, és akkor talán a padtársnőm hajlandó lesz leszopni" hanem csak érdeklődik.
10/29 anonim válasza:
Valaki már valószínűleg jelentette a modiknak, és vagy nem döntöttek, vagy nem ítélik úgy, hogy a kérdést törölni kellene!
Egyébként nem is tartom hülyeségnek a KÉRDÉST!Viszont a válaszok lehetnek azok!
Néhány hónappal ezelőtt talán azon is felháborodtak volna egyesek, ha azt kérdezte volna valaki, hogy létezik-e olyan csoport, aki a cigányokra lövöldözik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!