Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem a legtöbb...

Csak szerintem a legtöbb liberalizmus ellenes ember valójában homofób?

Figyelt kérdés

Ha felmerül egy liberalizmus kérdés,nincs olyan,hogy ne lenne egy melegségre utaló komment,mintha csak a liberalizmust a homofóbiájukkal azonosítanák.

Szerintem ezek nagy része mind látens homoszexuális,mert egy heteró férfit nem nagyon foglalkoztat ennyire a homoszexualitás kérdése,hogy ideológiákat azonosítson vele.

A másik fele inkább rasszista vagy idegengyűlölő.

2017. júl. 23. 20:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%

Az itt a gond, hogy ebben az országban már rég nincs demokrácia, Kérdező, illetve hogy a demokráciából a hülyék diktatúrája lett.

Ami itt zajlik, az olyan, mintha két farkas és egy bárány azon vitázna, mi legyen a vacsora.

2017. júl. 23. 20:57
 12/19 A kérdező kommentje:

Pedig a kapitalista,demokratikus rendszer a liberalizmuson és az esélyegyenlőségen alapszik.

A liberalizmus ellenes embereknek valójában a demokrácia nem tetszik,hanem királyságban szeretnének élnek,ahol nincs egyenlőség,hanem az dönt a sorsodról milyen származással születtél.

Viszont a legtöbb embernek ez csak rossz lenne,hiszen kevesen születnek nemesnek,a legtöbben csak jobbágyok lennének.

2017. júl. 23. 21:00
 13/19 A kérdező kommentje:

Apám egyik munkatársát tudnám példának hozni,aki arra büszke,hogy neki az ősei valami nemesi családból származtak,de szakmailag egy nagy 0.

És arra irigy,hogy apám egy sokgyerekes családból hogy tudott kitörni a szegénységből,amikor a szülei egy senkik voltak.

Na,ilyen egy tipikus liberalizmus ellenes ember.

2017. júl. 23. 21:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Öööööö Kérdező, az megvan hogy demokrácia már úgy 1000 évvel a liberalizmus előtt is létezett?
2017. júl. 23. 21:05
 15/19 A kérdező kommentje:

Persze,csak azóta finomítottak rajta.

A demokrácia nem a többség diktatúrája.

Szerencsére vannak fékek.

2017. júl. 23. 21:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Ezzel azt akarod mondani, hogy a libsik mind melegek.
2017. júl. 23. 21:51
 17/19 anonim ***** válasza:
49%
Mar megint ez a rasszista idegengyulolo homofob maszlag. Ha liberális vagy akkor miert akarod masra erőszakolni a sajat nezeteid?
2017. júl. 24. 01:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem jól látod, kedves kérdező: a homofóbok általában látens homoszexuálisok, olyanok, akik elfojtották a saját szexualitásukat. Önmaguktól és a szembesüléstől félnek. Azért beszélnek úgy a homoszexualitásról, mint egy ragályos betegségről, amit karanténba kell zárni, hogy ne terjedjen, mert rájuk nézve valóban ragályos betegségként működik: a homoszexualitás látványa előhozza a tudatalattijukból az elfojtott, bűnösnek tekintett vágyakat, s ezért úgy tekintenek a homoszexuálisokra, mintha az ő hibájuk lenne, hogy bűnös gondolataik támadtak, mintha valójában ők fertőzték volna meg őket (holott azok a vágyak bennük eleve léteztek, csak mélyen elfojtva, és előhozta belőlük a látvány - erre reagálnak dühösen).

Természetesen egy épelméjű heteroszexuális férfi, akinek nincsenek elfojtott homoszexuális vágyai, nem foglalkozik annyit a melegekkel, nem megy oda nézegetni őket egy melegfelvonuláson (pfújolással és bekiabálásokkal leplezve a kíváncsiságát), és egyáltalán nem törődik a jogköveteléseikkel.

Egy heteroszexuális férfit nem zavarnak a melegek (mindaddig, amíg nem rá hajtanak, persze), sőt, örül, ha több nő jut neki.

Az én ismerősi körömben is van egy-két homofób ember, és mindenikkel van valami bibi: egyiknek sincs barátnője, stabil párkapcsolata, sokuk fiúkkal lóg folyton, nem is ismerkedik lányokkal igazán, van amelyik az anyjával él majdnem harmind évesen...

Szerintem legalább a fele titkolja, elfojtja, hogy meleg, a másik fele pedig ezzel akarja bizonygatni, hogy "normális", annak ellenére, hogy egy nőt sem tudott összeszedni életében, s az egyetlen nőnemű személy, akivel bensőséges kapcsolatban áll, az anyukája! :-)))

Ennek ellenére az illiberalizmus nemcsak homofóbiából táplálkozhat (bár gyakori velejárója), hanem a kiváltságosak "önvédelme" a jogegyenlőség ellen.

Mondok egy példát: egy olyan társadalomban, ahol a heteroszexuális, többségi nemzethez tartozó fehér férfiak befolyásosabbak, többet keresnek, fontosabb vezető beosztásokat birtokolnak és társadalmilag megbecsültebbek, mint a nők, a szexuális, nemzetiségi, etnikai, vallási és egyéb kisebbségek, ott ezek a férfiak ösztönösen védeni fogják az érdekeiket, mert úgy érzik, hogy meg kell óvniuk kiváltságjogaikat a másodrendű állampolgárokkal szemben ahhoz, hogy hatalmuk legyen.

Világos, hogy ha holnap bevezetnek pl. egy 50%-os női kvótát a parlamentben, a jelenlegi képviselők 30-40%-a elveszti a munkahelyét és befolyását. Tehát akkor ők arról fognak prédikálni, hogy a nők inkább szüljenek, ne akarjanak jogegyenlőséget!

Ennek a jelenségnek egyfajta túltengése az, amikor alapjogokról beszélünk. mert igaz ugyan, hogy senki sem vesztene semmit, ha egy alapjogot kiterjesztenek, de a kiváltságosak mégis úgy érzik, veszítenek a befolyásukból és kitüntetett helyzetükből, ha másnak is "jut" ugyanabból az alapjogból.

Ha a melegek is házasodhatnak, akkor én, heteroszexuális, mivel leszek KÜLÖNB náluk?! Igaz, tőlem nem vesz el jogot az ő jogkövetelésük, igaz, én élhetek ugyanúgy, házasodhatok ugyanúgy, ahogy eddig, de én KÜLÖNB akarok lenni!

Tehát az illiberalizmus nemcsak homofóbia, leplezett elfojtott homoszexualitás következménye lehet, hanem a kiváltságos rétegnek az a törekvése, hogy kiváltságos maradhasson az elnyomott rétegekkel szemben azáltal, hogy azok nem kerülnek jogegyenlőségbe vele, s így neki megmaradhat egyfajta felsőbbrendűség tudata.

2017. júl. 24. 12:51
 19/19 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nagyon jól leírtad ezt!

Annyit még hozzá tennénk,hogy a legtöbbeknél szerintem nem a felsőbbrendűség tudat miatt van ez,az talán csak másodlagos,vagy nincs is.

Inkább tényleg a hatalom megtartása,megvédése a "másodrendű" polgárok ellen.

A női kvóta alapvetően hülyeség.

Sajnos a legtöbben,még a nők is,inkább szavaznak egy férfire,mert a politikusokban ők nem szakembereket,hanem önmagukat akarják látni.

Tehát a politikus legyen átlagos,fehér,családos,heteró ember,holott a politikus nem egy átlagos ember,nem átlagos munkát végez,akkor miért is kellene neki átlagosnak lennie?

A felelős beosztások sokkal inkább valók olyan embereknek,akiknek nincs gyerekük,vagy családjuk,ennek ellenére a nép olyanokat szavaz meg,akinek 5 gyereke van,mert "milyen szép családapa".

Csak az illető nem óvóbácsi lesz,hanem az ország vezetője.

2017. júl. 24. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!