Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek elfogadható, hogy...

Szerintetek elfogadható, hogy egy tüntetésre/gyűlésre azért menj el, hogy azt megzavard?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor a többség akit megakadályoz abban, hogy azt csinálja/hallgassa amit szeretne hogyan kell reagáljon?
2017. júl. 22. 19:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Most komolyan leírta az origo, hogy akkor végezte volna el a feladatát ott, ha egy nő megvereti magát....?

"

és valahogy az index a hvg a mno mind ott volt, hogy felvegye az ominózus pillanatot

számomra ez azt jelenti, hogy már percekkel ezelőtt is érezni lehetett, hogy a nő keményen balhézni akar

2017. júl. 23. 09:05
 22/27 anonim ***** válasza:

ma 09:05

Azon az egy normális hvg felvételen pontosan az látszik, hogy rohan az operatőr, hogy elcsípje a balhét, és konkrétan le is maradt az elejéről. Az elméleted meg is dőlt.

2017. júl. 23. 09:09
 23/27 Andizsuzsi ***** válasza:

"nézőtéren tudok szurkolni a csapatnak, de ha én beszaladok a pályára és megzavarom a meccset akkor elkapnak a biztonságiak és kivezetnek"

Itt is pontosan ez történt. A lány a nézőtéren szurkolt. Nem szaladt be a pályára, Orbánt a legkisebb mértékben sem akadályozta a beszédében. Lehet azon vitatkozni, hogy a sípolás milyen mértékben etikus (szerintem pont belefér a békés véleménynyilvánításba), de azért, mert a miniszterelnök mondandójával valaki nem ért egyet és annak békésen hangot is ad fizikálisan bántalmazni nagyon gáz. Ennél gázabb már csak a kormánytagok reakciója volt. Kósa rendkívül bunkó és buta sajtótájékoztatója csak hab volt a tortán. Lehet, hogy az erdélyi magyarok között is megingott Orbán elfogadottsága?

2017. júl. 23. 12:37
 24/27 anonim ***** válasza:
A 48as meg 56os fütyülőket azzal védték, h ők nem pártrendezvényre mentek zavarogni, hanem egy nemzeti ünnepre, ahova hovatartozás nélkül mindenki mehet, csak fideszes rendezvényre ne menjenek. Most fideszes rendezvényre mentek, de ezek szerint totál oké, h a fideszeseknek már sehol nincs joguk végighallgatni az elnöküket. Csak h elég pártatlan legyek, azt is elmondom, h nem volt szép meghúzni a haját, egyedül a rendőrnek szabad intézkedni és kell is.
2017. júl. 23. 13:01
 25/27 Andizsuzsi ***** válasza:

"De a hölgyet kikísérni a tömegből."

Ezzel sem értek feltétlenül egyet, de elfogadom a magyarázatot. De itt nem ez történt. A hölgyet nem kikísérték, hanem a kezét hátracsavarva elvezették. És érdekes a körülötte állókat hallgatni. Orbán büszke lehet, elérte a célját. Már az erdélyi is veri egymást.

2017. júl. 23. 13:05
 26/27 Andizsuzsi ***** válasza:

"Most fideszes rendezvényre mentek"

A Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor nem fideszes rendezvény. Eredeti szellemisége szerint "

egy olyan rendezvény, amely lehetőséget ad az egymás közötti, illetve a románok és magyarok közötti párbeszédre." Fesztivállal fűszerezve.

2017. júl. 23. 13:27
 27/27 anonim ***** válasza:

és akkor mennyire is van ott helye paks2 miatt fütyülőzni andizsuzsi?

én mondjuk megkérdeztem volna, hogy mit szeretne tudni a paks2 szerződésről

köpni nyelni nem tudott volna gondolom

2017. júl. 23. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!