Hogy lehet, hogy a vezető fideszesek szemében a kormánypropaganda mostanra egy teljesen elfogadható dolog lett? 8 éve még alkotmányellenesnek találták.
Addig jár az ember disznók közé amíg meg nem tanul röfögni.
Egyébként meg ennek a selejt bohócoldalnak annyi hírértéke van kb. mint a meséskönyveimnek. Amit itt olvasol, annak a bő 99%-a kamu.
"az a különbség, hogy a egészségügy privatizálás meg a többi a szocik érdeke volt, az hogy ne legyenek itt migránsok a közös érdekünk"
Ezzel még nem oldottad fel az önellentmondást, pláne, hogy akármennyire is érdekünk a mostani népszavazás sok mindenen nem fog változtatni a gyakorlatban.
""Egyébként meg ennek a selejt bohócoldalnak annyi hírértéke van kb. mint a meséskönyveimnek. Amit itt olvasol, annak a bő 99%-a kamu.
Kb innen látszik, hogy el se olvastad.
Akkor tessék innen volt kimásolva az idézet:
Valóban nem olvastam el kérdező, mert annak a viccoldalnak nulla a hírértéke. A másikat néztem meg amit linkeltél.
Egyébként meg írtam, hogy nem vagyok meglepődve, forognak a köpönyegek rendesen. Magyarország jobban teljesít - korrupció terén is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!