Támogatnátok, hogy az általános iskolás hittanon Buddhista hittant is lehessen választani, ne csak keresztényt?
Figyelt kérdés
2017. júl. 22. 00:12
1/30 anonim válasza:
Nem, minél homogénebb a lakosság vallásilag, annál jobb.
2/30 anonim válasza:
Támogatom, de a kutya se jelentkezne. Eleve hittanra nem sokan jelentkeznek.
3/30 anonim válasza:
Tulajdonképpen ha már van hittan,akkor én minden vallásút engednék.
Bár őszintén szólva én eltörölném ezt az egészet a francba.
Az iskolába nem való a vallás.
Aki vallásos az menjen templomba,ot azt csinál,amit akar,az iskola nem azért van,hogy a gyerekeket megtérítsük,hanem azért,hogy egy biztos tudást adjunk a kezükbe és ezáltal lehetőséget,hogy saját maguk döntsék el,hogy hogy akarják szemlélni a világot.
4/30 anonim válasza:
Igen, elméletileg vallásszabadság van vagy mi a szösz.
5/30 anonim válasza:
Igen, de csak az eredeti ázsiai változatot engedélyezném, nem az itteni hippi maszlagot.
6/30 anonim válasza:
Én azt támogatnám,hogy semmilyen vallást ne tanítsanak állami iskolákban!
7/30 anonim válasza:
Nem kell belefeszülni, most is lehet buddhista hittant is tanulni az iskolában, ha keresel egy buddhista hitoktatót, és megkéred, hogy jelentkezzen az iskoládnál.
Ez annál is inkább áldásos lenne, mivel a vallások közül a buddhizmus az egyik legkevésbé kártékony, hazug és erőszakos.
8/30 anonim válasza:
Így van, minden elismert felekezet oktathat, iszlámot is tanulhatsz, ha akarsz és találsz magadnak oktatót.
10/30 anonim válasza:
Ha a buddhista egyház fenntartja. De valahol legyen egy határ! Szcientológia, Iszlám azért ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!