Miért csak Budapesten drágultak meg az ingatlanok ilyen jelentősen?
Figyelt kérdés
Ahol én lakok Szolnok nem lettek magasabbak az árak ,de Pesten úgy megugrottak az árak,hogy nem értendő számomra legalábbis ! Miért lettek ilyen drágák a budapesti ingatlanok ?2017. júl. 21. 15:05
1/15 anonim válasza:
Mert például mindenki oda akar költözni és ez felveri az árakat?
2/15 A kérdező kommentje:
Ki az a mindenki ? Erős túlzás !
2017. júl. 21. 15:05
3/15 A kérdező kommentje:
Abban az általad említett mindenkiben jelentős része külföldre megy vagy ment !
2017. júl. 21. 15:07
4/15 anonim válasza:
Amikor valaki ezt mondja, nem szó szerint érti, hanem arra gondol, hogy az emberek nagy része.
Aki meg külföldre megy, az nem befolyásolja a magyar ingatlanárakat.
5/15 anonim válasza:
Sokan úgy gondolják csak ott lehet élni ezért oda tódulnak. Ha valaki tud ott ingatlant venni úfy jó de albérletezni nem biztos hogy megéri
6/15 anonim válasza:
"Ahol én lakok Szolnok nem lettek magasabbak az árak"
Mikori árhoz képest nem lettek magasabbak az árak?
Mert szerintem igenis magasabbak lettek az árak az élhető környékeken. Az, hogy a Gyökér úton, vagy a TVM-en (esetleg a Széchenyi egyes részein) nem emelkedtek az árak az egy "helyi sajátosság", de a város egészére nem igaz!
7/15 A kérdező kommentje:
Nocsak nocsak Szolnoki kolega:) Széchenyit biztosra mondom,hogy nem emelkedtek mert én ott lakok. A lakásom ugyanannyit ér mint eleinte pár éve 4-5 éve vettem.
2017. júl. 21. 15:38
8/15 A kérdező kommentje:
Szolnok gyökér útról csak hallottam tudtommal roma telep van ott ,de ilyen mindenhol van. Vannak olyan települések sajnos ami már csak főleg belőlük áll .
2017. júl. 21. 15:41
9/15 anonim válasza:
Mert Budapest mégiscsak Budapest ennyi, ezen csak az csodálkozik aki a vidéki gyűlölködők szösszeneteit olvassa a gyk-n miszerint exbarátnője unokatestvérének a kollégiumi szobatársának mostuhaapjának kollégája ismer olyat aki hallotta a kocsmában az egyik sokat utazó ember élménybeszámolóját aki lehordta a várost noha egyszer Budapestet mondott 2 böfögéssel később pedig Bukarestet.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönjük Emese a hasznos választ kilences :D
2017. júl. 21. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!