Ingatlanok ára mikor fog csökkenni? Pl. Budapesten egy romos kisházért 10 millió fölött árulnak hihetetlen
Nézz meg más nagyobb városokat nyugaton! Ahogy egyre nőnek a települések vállnak drágábbá az ingatlanok és a telkek. BP növekszik. Nemmellesleg egy ország fővárosa,gazdasági központja,hajtómotorja.
Az árak emelkedni fognak. Ha minden rendben megy hamarosan (úgy 50 év múlva :-D ) egy most 100 millás újépítésű belvárosi lakást 500 millióért adhatsz el.
Én egy sz#ros falusi felújítandóért (vas megye, Szombathelytől 25 kmre) fizettem 6 milliót, úgy hogy ez itt olcsónak számít!
Ha jó helyen van az a romos kis ház, hülye vagy, ha nem veszed meg! Ennél csak drágábbat találsz, mert ez szinte ajándék!
30 ezer lakosú alföldi kisvárosban pont most néztem egy építi telket. Üres telek! 400 négyzetméter, közművek a telekhatáron. 12 millió. A város kertvárosias, jobb környékén van. Nem kérnek érte irreálisan sokat, helyi ingatlanosok szerint ez az ára.
Na ha ezt veszem akkor egy BP-i akármilyen állapotú családi házért, ami nem pont egy dakota gettó közepén van nem sok a 10 millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!