Mi a véleményetek arról, hogy a magyar kormány 463 millió Forint értékben újít fel keresztény templomokat libanonban?
Véleményem szerint ez sem szól többről, mint egy újabb lehetőség a pénzmosásra, mivel feltehetően senki nem fogja ellenőrizni a végeredményt.
Plusz itthon is jobb helye lenne. Itthon is lenne mire költeni, még a sokat emlegetett oktatás és egészségügy mellett is.
Plusz személyes véleményem az, hogy az államnak nem kéne támogatnia az egyházakat, vallasi közösségeket. Oldják meg ezt a hívők.
Tőlünk itt áll 100 méterre egy templom és mégis mocskos, eretnek, pogány gazember vagyok.
Nem kellene rámhívnod az inkvizíciót vagy valami?
"Az egészségügyet, pedig oldják meg a betegek, az iskolát az iskolások, stb. Furcsán szeparálsz."
Hitből nem lehet megélni.
A társadalom két alapvető pillére az oktatás és az egészségügy.
A hit pedig magánügy.
Ki fog meggyógyítani,ha beteg leszel?
Hívsz papot?
Én a keresztényeknek betiltanám az egészségügyet.
Majd imádkoznak, ha meg akarnak gyógyulni. Nehogy már pokolra jussanak miattunk, meg ilyenek.
Kezdjük ott hogy a lakosság negyede ha keresztény viszont mindenki beteg de minimum megszületik így kórházba megy.
Taoizmust mért nem támogatjuk? buddhizmust? muzulmánokat?
A vallásnak nincs helye az államvezetésben bármilyenről is legyen szó
Az a véleményem, hogy mikor ugyanilyen céllal akartak az arab országok pénzt küldeni Németo.-ba mecsetépítésre, akkor azon a kormány kiakadt. Ez nem ugyanaz?
Én már annak sem örülök, hogy bármelyik vallást támogasson pénzügyileg egy kormány, annak meg pláne nem, ha álszent.
"A könnyűdrogokra nem lehet rászokni. Ellenben az alkoholra meg a cigire igen amik legálisak"
ennek fuss neki mégegyszer !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!