Téged hogyan érintett, hogy a két legnagyobb miniszterelnök látogatott hazánkba?
Figyelt kérdés
Trump mit szól ehhez, hogy kishazánkba ilyen két "nemakárki" kvalitású tette tiszteletét hazánkban?
(finoman nyilatkoz)
2017. júl. 19. 18:42
12/21 anonim válasza:
Engem nagyob mélyen érintett. Meg is könnyeztem...ja, nem.
13/21 anonim válasza:
Egyébként, mitől ők a két "legnagyobb" miniszterelnök?
14/21 anonim válasza:
Engem pont úgy érintett, ahogy Trumpot. Le se szarom.
15/21 anonim válasza:
Mi az, hogy a két legnagyobb miniszterelnök látogatott hazánkba, mikor a Orbán Viktor, a Magasságos Nemzethy Vezénylő Tábornok Úr szinte mindig itt van?
"Hát én már sz*rt sem érek?"
(Bástya et.)
16/21 anonim válasza:
Lehet, hogy csak eltévedtek.
Hiszen mi olyan kicsik, elszigeteltek vagyunk, velünk senki se foglalkozik.
Már annak is örülhetünk, ha egy fikázó, antiszemiázó cikk megjelenik rólunk egy komolyabb nyugati újságban....
17/21 anonim válasza:
TV-t néztem, kapcsoltam valamelyik csatornára,- idejön xy személy ezért lezárják a repteret - kapcsoltam tovább, nost ennyire érdekelt.
18/21 A kérdező kommentje:
A legnagyobb magyarázata.
A világ legbefolyásosabb embere:
Владимир Владимирович és בנימין נתניהו
2017. júl. 20. 10:42
19/21 A kérdező kommentje:
Hibás sortördelés?
A legnagyobb.
A világ legbefolyásosabb embere:
Владимир Владимирович és בנימין נתניהו
2017. júl. 20. 10:44
20/21 A kérdező kommentje:
Hm, ez hallatlan!
2017. júl. 20. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!