Téged hogyan érintett, hogy a két legnagyobb miniszterelnök látogatott hazánkba?
Figyelt kérdés
Trump mit szól ehhez, hogy kishazánkba ilyen két "nemakárki" kvalitású tette tiszteletét hazánkban?
(finoman nyilatkoz)
2017. júl. 19. 18:42
1/21 Sulek Péter válasza:
Elnézést, én tényleg nem trollkodok konkrétan melyik kettőre gondolsz ? így nem tudom
2/21 anonim válasza:
#1 Le van írva a kulcsszavakban.
3/21 anonim válasza:
Trump örült neki, hogy fejlődik édes hazánk.
4/21 anonim válasza:
Ám Izreal dirigál Trumpnak is ! Főnöke itt volt -.-
5/21 anonim válasza:
Netanjahut nem tudom, de Putyin szerintem elég alacsony. nem hiszem, hogy ők lennének a legnagyobbak...
6/21 anonim válasza:
Szarul. Putyin bácsi idején le volt zárva az út, az izraeli vezír miatt meg mehettem ki másfél órával a barátnőm érkezése előtt a reptérre, mivel azt is lezárták.
7/21 anonim válasza:
Engem sehogy.
Trump nem tudja, hogy mi az a Hungary. Ország, város, fiú, lány? Vagy csak valaki éhes?
8/21 anonim válasza:
Én a földhöz csapkodtam magam örömömben visítva, és egymás után háromszor kivertem rá.
JA NEM: magasról leszrtam.
Ahogy Trump is.
9/21 anonim válasza:
Nem lepett meg, diktátorok diktátorokkal szoktak barátkozni.
10/21 A kérdező kommentje:
#1 Elnézés kérek a hiányos kérdés miatt.
Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin és Benjámín Netanjáhú gondoltam.
2017. júl. 19. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!