Mit gondoltok az izraeli miniszterelnök látogatásáról? Orbán- Netanyahu.
Sok sajtó orgánum és a közös tájékoztató szerint "történelmi pillanat történt". És aláírtak két megállapodást is. + Lesz még a V4 csoporttal is valami beszélés.
Videó:
https://www.youtube.com/watch?v=As8m18bIZd8
Vélemények?
Én nem örülök neki bevallom.
Ez az "ország" más ország területén élősködik, meg foszforbombát használ(t) civilek ellen, meg a vizet lopja, más államok területét bitorolja (Golán-Fennsík). Az tényleg a legkisebb, hogy illegális telepeket épít, meg a palesztinokat ellehetetleníti.
Nem is értem hogy Orbán miért hívta ide vagy most mi van. Én hajlottam arra, hogy támogatom őt, de ezek után biztos nem.
Ez így oké, mert Orbánhoz jött, és nem Csurcsány Ferenchez.
Ez a Soros-plakátok a hazánkban a Fidesz kormány alatt történik, de ha ezt a Jobbik kormány alatt (akiket antiszemita megjegyzései miatt talán jogosan antiszemita váddal...) szóval nem biztos Vonához jött volna s, hogy kiáll mellette.
Nagy kérdés. Ha ezt a "gyülölet-kampányt" a Jobbik csinálja, akkor könnyebben húzhatták volna rá az antiszemita köntöst, a párt múltja miatt. Érdekes "mi van ha" kérdéseket vett fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!