Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor megint elvonások...

Most akkor megint elvonások lesznek bizonyos részekről, mint pl az eü, oktatás, honvédség, stb? .

Figyelt kérdés
a link [link]
2010. máj. 22. 00:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

04:48

nem vagyok se mszp-s se fidestes úgyhogy ezt benézted:) a másik meg,hogy gondolkodtam a dolgon.Szerintem sehonnét nem lehet elvonni legalábbis az eü,honvédség.Mivel mind 2 területnek épp annyi pénze van,hogy éppen össze ne omoljon az egész rendszer.Eüre nem lehet kevesebbet költeni,mert létfontosságú.Honvédségre meg így se költünk eleget és a NATOnak vannak elvárásai,amit muszáj teljesíteni.

2010. máj. 23. 10:52
 12/13 anonim ***** válasza:

ma 09:17

Akkor legyen inkább államcsőd, okos szocijobbikos?

2010. máj. 23. 17:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne legyen államcsőd, de ne is játsszák meg magukat! Ha nekem nem meglepetés Magyarország jelenlegi gazdasági és költségvetési helyzete, akkor talán nekik se legyen az!
2010. máj. 23. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!