Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarnak Magyarországon...

Miért akarnak Magyarországon liberalizmust?

Figyelt kérdés
Elég megnézni a nyugatot, jó sok arab terrorista és nem lépnek fel ellenük úgy, ahogy kéne. Kell ez nektek?

2017. júl. 18. 11:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
91%

"nem értem hogy lehetnék én aki már hosszu evek ota dolgozik egyenlő olyasvalakikkel akik életükben nem csináltak semmit"

Már hogyne lenne veled egyenlő? Ő is ember! Önkényesen az alapján tartod tiszteletben a másikat, hogy mennyit dolgozott? Ezek szerint saját gyermeked nagyon nem is tudod tisztelni, bármennyire rendes és jótanuló, mert még nem dolgozott 40 évet? Minden embert tisztelni kell! Aki nem tiszteli a másikat, az hogy áll hozzá a másikhoz? De ha bárki megkérdi, nem te vagy nagyképű, hanem az, aki külföldön akar tanulni, és az, aki a pénzéből megteheti, hogy kocsit vegyen a 18 éves jogosítvánnyal rendelkező gyerekének.. De te nem vagy az, aki alapból senkit se tud tisztelni, aki nem dolgozott "eleget"... Légy szíves, minden emberi lény felé tanúsíts tiszteletet!

2017. júl. 18. 14:24
 12/30 anonim ***** válasza:
37%

" "nem értem hogy lehetnék én aki már hosszu evek ota dolgozik egyenlő olyasvalakikkel akik életükben nem csináltak semmit"

Már hogyne lenne veled egyenlő? Ő is ember! Önkényesen az alapján tartod tiszteletben a másikat, hogy mennyit dolgozott? Ezek szerint saját gyermeked nagyon nem is tudod tisztelni, bármennyire rendes és jótanuló, mert még nem dolgozott 40 évet? Minden embert tisztelni kell! Aki nem tiszteli a másikat, az hogy áll hozzá a másikhoz? De ha bárki megkérdi, nem te vagy nagyképű, hanem az, aki külföldön akar tanulni, és az, aki a pénzéből megteheti, hogy kocsit vegyen a 18 éves jogosítvánnyal rendelkező gyerekének.. De te nem vagy az, aki alapból senkit se tud tisztelni, aki nem dolgozott "eleget"... Légy szíves, minden emberi lény felé tanúsíts tiszteletet!

"

Félre értesz, egy szóval sem mondtam hogy nem veszem emberszámba csak azt mondom hogy azzal nem értek egyet akik semmit sem tettek le az asztalra de követelnek olyan életszínvonalat amiért én nekem lekellett diplomáznom és dolgozok a mai napig. Szóval ha szerinted egy keményen dolgozó ember egyenlő azzal aki csak segélyeken él az én befizetett adómból szeretne élősködni azt kikérem magamnak (tisztelet a kivételnek mert természetesen van olyan is )

2017. júl. 18. 14:38
 13/30 anonim ***** válasza:
71%
Örülök kérdező, hogy olyasmiről nyilvánítasz véleményt, amiről gőzöd sincs. Szövegedből világos, hogy fogalmad sincs a liberalizmus elemi tulajdonságairól se, annyi azonban biztos, hogy a liberalizmus nem az, hogy hagyjuk az arab terroristákat (amelyek mellesleg úgy nem is léteznek, ahogy te gondolod).
2017. júl. 18. 14:44
 14/30 anonim ***** válasza:
76%
Akik liberalizmust akarnak, nyilván azért, mert ebben az eszmében hisznek, jobbnak tartják a kommunizmusnál, vagy épp az "illiberalizmus"- nál.
2017. júl. 18. 15:57
 15/30 anonim ***** válasza:
83%

"Akkor nem kéne a baloldalt megválasztani mert csak pusztít"

Pont ez az, hogy irgalmatlan hülyeséget beszélsz!

Ki akar ide "arab terroristákat telepíteni" és miért pont a "baloldal" pusztít?

Épen hogy a FIDESZ-KDNP, a "nagy nemzethy keresztény, becsületes és mindenben hibátlan" kormánypárt az, aki igazán pusztít, csak más formában...

Emberek, gyermekek százai, ezrei halnak meg a kórházakban fertőzések miatt, szétverik, központosítják a közoktatást, a Heineken gyár a redőnyeit húzza le, a legelnyomottabb településeken nincs munkalehetőség a közmunkán kívül, ott, ahol a kilátástalanság miatt családok lesznek öngyilkosok, a januári fagyhullámban ezrek fagytak halálra, köztük egy 11 éves kisgyermek, kizavarták az országból a magánnyugdíj pénztárakat, ami után 3000milliárdot sikasztottak el, a vörösiszap károsultaknak egy fillért sem adott a kormány kártérítésként, a Questor botrány károsultak segélykiáltását sem hallgatja meg, Orbán, továbbra sem adnak nekik további kártérítést, tömegsportba herdálnak el súlyos milliárdokat, Seuso-kincsének megvásárlására!

Ki is akkor a "nemzetpusztító", te okoska kérdező?

2017. júl. 18. 16:23
 16/30 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes, hogy mindenki arra a hanyatló nyugatra kötözik ki innen. egyről se hallottam, aki máshová ment volna.

Gondolom nem lehet olyan rossz ott, ha ennyien adnak fel mindent azért, hogy ott élhessenek.

Na, ezért akarunk liberalizmust. Azért, hogy ne kelljen elmenni a gyerekeknek!

2017. júl. 18. 16:36
 17/30 anonim ***** válasza:
84%

Mert látták a "hanyatló nyugatot" ahova százezrével menekülnek az orbán rezsim elől.

Sok arab terrorista? mondj kérlek 10 et, én ennyi "magyart" gondolkodás nélkül mondok aki a parlamentben ül és stadiont épít, szerinte rendbe van hogy verni kell az asszonyt míg nem szül 4-5 gyereket, forrást von el az eütől, forrást von el az oktatástól, csorbítja a jogaidat, csorbítja a szólásszabadságot, gyűlöletkampányokat kezd, kilövéssel rendezné a kóbor ebeket, mutyizik,

folytassam?

2017. júl. 18. 17:19
 18/30 anonim válasza:
62%
A liberalizmusnak hála feltehetsz ilyen hülye kérdéseket anélkül, hogy érted mennénk egy fekete autóval.
2017. júl. 18. 17:41
 19/30 anonim ***** válasza:
68%

Ja, azt viszont hozzá tenném, hogy minket nem "arab terroristák" fenyegetnek minket, hanem a FIDESZ!!!

FIDESZ TERROR VAN!!!

ma 16:23-as vagyok.

2017. júl. 18. 17:52
 20/30 anonim ***** válasza:
39%

A liberalizmus a szabad gondolkodás és az elfogadásról szól.

Az akik itt neki ugornak a másiknak mert más a véleménye nem mondható liberálisnak mivel a liberális ember elfogadja amit a másik mond akármennyire is nem egyezik az álláspontja

2017. júl. 18. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!