Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én miért nem érzékelem a...

Wytonkelly kérdése:

Én miért nem érzékelem a "fiatalok külföldre vándorlását? "

Figyelt kérdés

4 éve végeztünk az egyetemen, és a csoporttársaim közül csak 2-en mentek külföldre. Az egyik közülük is tanulni ment Angliába. A középiskolai oszt.társaim közül is csak kb 3-4 ember dolgozik illetve ingázik külföldön-külföldre, pedig voltunk 34-en.

MIndenki a diplomás meg értelmiség elvándorlásról beszél, főleg a baloldali politikusok, akkikkel nagyon sok mindenben teljesen egyetértek kivéve ebben az elvándorlás kérdésben nem, mivel a közvetlen környezetemből csak segédmunkások illetve képzetlen emberek vándorolnak el. (és közülük is sokan visszatértek)

2017. júl. 14. 14:46
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
60%

Ja, nincs hiány, csak a cégnél, ahol dolgozom, folyamatosan mennek el az emberek, újakat meg alig találnak. :D

"Én miért nem érzékelem a "fiatalok külföldre vándorlását?"

Majd megérzed, amikor államcsőd lesz, te nyomorék. :D

2017. júl. 15. 14:49
 32/32 anonim ***** válasza:
75%

Nekem az összes egyetemi szaktársam már külföldön van. Én még azért vagyok itt, mert a mesterképzésem végzem egy gazdasági egyetemen. De már várom, hogy mehessek innen.

Mi az iskolának is úgy indultunk neki, hogy önköltségből, apu-anyu finanszírozta mindenkinek, hogy ne legyünk röghöz kötve és mehessünk innen.

Fiatalok vagyunk, beszélünk nyelveket, te sem gondolhatod, hogy maradni akarunk itt, ilyen körülmények között.

2017. júl. 23. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!