Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kellet eltörölni a...

Miért kellet eltörölni a vasárnapi boltzárat?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jò intèzkedès volt, be lehetett vàsàrolni a hèt 6 napjàn.
2017. júl. 13. 11:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
és a hetedik napon mér ne lehessen vásárolni? ez neked fáj?
2017. júl. 13. 11:47
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem az embereknek joga van azon a napon bevásárolni amikor szeretnének, az üzleteknek meg joga van eldönteni, hogy melyik napon szeretnének nyitva és bezárva lenni.
2017. júl. 13. 11:54
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
A munkavállalóknak jól jön a hétvégi pótlék, a vásárlók meg nyugisabban be tudnak vásárolni hétvégén, mint hétköznap meló előtt/után.
2017. júl. 13. 11:56
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

Kereskedő vagy mi? Elegem van a rinyálásotokból. Tudhattad, mivel jár ez a munka, mikor elkezdted.

Ennyi erővel kijelenthetnék az orvosok vagy a vendéglátósok is, márpedig nem hajlandóak dolgozni vasárnap.

2017. júl. 13. 12:02
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Még, ha valami kisbolt zár be vasárnap az oké, de azért nehogy már Tescokat meg ezeket zárasunk be vasárnaponként pár álkeresztény hülyesége miatt.
2017. júl. 13. 12:08
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
"Kellet", nincs több kérdésem. Bár nem vagyok nyelvtannáci, de azért öröm látni hogy a fidesz oktatásleépítése is már most szemmel látható, helyesen sem tud már írni a legtöbb aki nekik tapsol.
2017. júl. 13. 12:11
 7/16 anonim ***** válasza:
97%
Barmilyen meglepo, vannak emberek, akik a het 6 napjan nem tudnak bevasarolni, mert reggeltol estig dolgoznak. Koztuk mi is. A vasarnapi boltzar idejen csak az mentett meg minket, hogy a kozeli kisbolt nyitva tartott este 9-ig, igaz, hogy ott haromszoros aron vasaroltunk. Nalunk a nagyobb uzletek is bezarnak 6-7 orakkor, mi meg akkor vegzunk a munkaval es reggel 6ra megyunk.
2017. júl. 13. 12:19
 8/16 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem meg nem sokan dolgoznak hétfőtől szombatig, mentő esetleg ne legyen vasárnaponként?

Kommunista intézkedés hogy a kormány akarja meghatározni mi? mikor?? lehet nyitva

https://www.youtube.com/watch?v=8N63K0VzsNk

2017. júl. 13. 12:36
 9/16 anonim ***** válasza:
39%
Akkor a közalkalmazottak is dolgozzanak hétvégén,mondjuk a kormányhivatalokban,mert hát,akik egész nap dolgoznak,szívesebben mennének intézni az ügyeiket hétvégén.
2017. júl. 13. 12:42
 10/16 PresidentEvil ***** válasza:
92%

.

"Szerintem nagyon jò intèzkedès volt, be lehetett vàsàrolni a hèt 6 napjàn."

Tökéletesen igazad van! Sőt! Vasárnaponként áram se legyen, a nyomorultaknak van hat napjuk elektromos eszközöket használni, a hetedik nap legyen elektronmentes, nem igaz? A Bibliában sincs szó áramról, tehát az is csak egy liberális csökevény.

Azért szomorú, hogy ennyire nem látod át a dolgokat...

2017. júl. 13. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!