Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a fideszes...

Mi a véleményetek a fideszes gyűlöletkampányról?

Figyelt kérdés

Tudjátok, mint az 1984-ben, kell egy közellenség, jelen esetben a Soros György, míg ott a Goldstein. A propaganda televíziós adókon a hírek is nagyon emlékeztetnek a 2 perc gyűlelthez.

Elég elszomorító, mennyi összefüggés van a mi hazánk és egy diszutópiával.

Titeket nem zavar? Nem érzitek magatok kellemetlenül miatta? Van aki ezt beveszi, felnőtt ember?

2017. júl. 12. 12:10
1 2 3 4
 21/39 Whitewolf19 ***** válasza:
Felesleges ezzel tele plakátolni az országot. Aki egy kicsit is képbe van, anélkül is tudja hogy kb. Duterte fogalmazta meg vele szemben a lényeget, plakátok nélkül mondta, hogy nem kívánatos az országában, nem véletlenül az oroszok sem kérnek belőle és egyre több ország látja be nyíltan ellenszenves gazdasági spekulációs tevékenységét. A plakátnál maradva, ezeket a pénzeket az egészségügy számlájára kellett volna írni.
2017. júl. 15. 09:54
 22/39 anonim ***** válasza:

Azt hiszem rosszul kérdezel.

Én minden (MINDEN) gyűlöletet utálok, kiemelten, ha azt kampányban használják. Tovább megyek! én már azt is utálom, ha neveket tesznek plakátra, a TV képernyője előtt vezetnek vezetőszáron politikusokat - megcsúfolva a jog alapelvét - az ártatlanság vélelmét.

2017. júl. 16. 20:05
 23/39 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos az "egyszerűbb gondolkodású" emberek beveszik azt amit a kampány és egyáltalán a kormányzati kommunikáció a fejükbe ver. Finkelstein tervei szerint haladnak, kockáról kockára a sakktáblán. Nekem igazából az a rémisztő, hogy mennyire nem gondolkodnak emberek a közéletről. Tízből 9-nek nincs önálló véleménye, csak azt szajkózzák, amit a fejükbe oltottak és azt gondolják hogy ez a saját álláspontjuk. Főleg konzervatívabb oldalon, hiszen ott sokkal jobban lehet az érzelmekre hatni, manipulálni az illetőt. Kegyetlen a sötétség.
2017. júl. 17. 00:21
 24/39 anonim ***** válasza:
Szerintem sehogy sem fogunk jól járni, bárkit is választanak meg. Ez az ország teljesen tönkre lett téve. Ha a fityisz lesz, azért lesz szívás, ha meg nem, akkor meg azért, mert borulni fog az a bili, amit jelenleg elástak valahol jó mélyre, hogy ne érezzük, mennyire bűzlik.
2017. júl. 24. 16:16
 25/39 anonim ***** válasza:

Amíg nem borul ki az a bili, addig esély sincs a tartós felemelkedésre. Kéz kezet mos, rejtegetik a szennyest.

Lámpavasra minddel, utána meg kezdjük a kályhától. Ez az egyetlen esély.

2017. júl. 24. 19:37
 26/39 anonim ***** válasza:
75%
Én undorodom tőle, és jövőre el is fogok menni szavazni a fidesz ellen. Az nem jó mentalitás hogy "egy szavazat úgysem ér semmit". Egy valóban nem, de mivel hogy milliók gondolkodnak így, így bizony sokat számít. Tehát mindenki menjen el és szavzzona fidesz ellen akinek nem tetszik ami most van, mert sok kicsi sokra megy. Nekem elegem volt belőlük, a mértéktelen lopásból, hazugságból, gyűlölködésből. Hitvány banda.
2017. aug. 21. 19:45
 27/39 anonim ***** válasza:
42%

Erről a Soros plakátról nekem is Goldstein meg a két perc gyűlölet jutott eszembe.

Ettől függetlenül a probléma valós, a tömeges bevándorlás, és az ezek mögött álló egyes érdekek.

2017. aug. 29. 07:38
 28/39 anonim ***** válasza:

aki a két "jobbikos" videót linkelte azt jól átvágták, vonán kívül 1-2 ha tényleg jobbikos volt valamikor, a többi csak simán más (szélső) jobboldali szervezetek tagjai és a jobboldaliságon kívül semmi közük a jobbikhoz.

persze lejáratáshoz elég kamuzni, a proli úgyse néz utána a nevekenek

2017. nov. 11. 00:11
 29/39 anonim ***** válasza:
51%

Ne feledjük, hogy a Jobbik volt az első nagy úttörő gyűlöletszító az itthoni politikai palettán. A Fidesz csak elirigyelte tőlük a potenciált, ami a jobbos népkábításban látszott és léptek egyet jobbra. A Jobbik meg elkezdett "megjavulni".

Nem egyéb ez, mint szánalmas politikai helyezkedés. Tisztán látszik rajta, hogy a Jobbik sem hitelesebb a Fidesznél. Ahogyan a Fideszben fiatal liberáldemokráciából lett egy, az átkos rendszerre emlékeztető rezsim (csak nemzeties vonalon), Úgy a Jobbikból is lenne bármi, ha a szavazóurna úgy kívánja.

Nekem az tetszene a legjobban, ha végre létrejönne egy ellenzéki öszzefogás. Felőlem legyen benne a Jobbik is, vagy szinte bárki. Vallom, hogy minél többféle egy vezetés, annál hitelesebb a teljes lakosság képviselete a kormányban. Lenne a kormányban szélsőjobbos meg liberáli? Na abból hozzanak ki megállapodást egy-egy ügy kapcsán!!! Lehet hogy hajnalig bent ülnének a teremben, de legalább nem A PÁRT szava számítana, hanem észérvek, méghozzá minden oldalról.

Sokan mondják, hogy lehetetlen így kormányozni. SZerintem meg pont ez lenne a záloga annak, hogy nem esik át a ló valamelyik oldalára a mindenkori kormányunk. Legyen igazi, teljes népképviselet. Mert ami most megy, az a kormány holdudvarának, azaz Orbán csókosainak képviselete és segítése a szabadrablásban.

2017. nov. 24. 21:20
 30/39 anonim ***** válasza:
59%

A kérdésre:

A gyűlöletkampányhoz fogható galádság a rendszerváltás óta nem fordult elő a magyar politikai életben. Közpénzen butítani az embereket....

Kissé demagóg gondolat, de mindenképpen elgondolkodtató hogy az M3 metró felújításánál a megállók jelentős része nem lesz akadálymentes... tehát innentől még vagy harminc évig nem lesz az... Örület.

Namármost, a gyűlöletkampány árából gond nélkül meg lehetne építeni az összes liftet hogy kismamák, mozgáskorlátozottak, öregek el tudjanak jutni A-ból B-be.

Szégyen és gyalázat az egész. Ha ilyenekre gondolok, sajnos szégyellem hogy ehhez az országhoz tartozom, nem tehetek róla.

2017. nov. 24. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!