Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a fideszes...

Mi a véleményetek a fideszes gyűlöletkampányról?

Figyelt kérdés

Tudjátok, mint az 1984-ben, kell egy közellenség, jelen esetben a Soros György, míg ott a Goldstein. A propaganda televíziós adókon a hírek is nagyon emlékeztetnek a 2 perc gyűlelthez.

Elég elszomorító, mennyi összefüggés van a mi hazánk és egy diszutópiával.

Titeket nem zavar? Nem érzitek magatok kellemetlenül miatta? Van aki ezt beveszi, felnőtt ember?

2017. júl. 12. 12:10
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
A remény hal meg utoljára
2017. júl. 12. 12:53
 12/39 anonim ***** válasza:
92%

Gyűlöletet kelteni az egy mocskos dolog főleg akkor ha ezt egy az országot kormányzó párt és annak vezetője teszi.

Volt egy ember régen aki ugyancsak a gyűlöletkeltésben jeleskedett a hatalmának megtartása és növelése érdekében akkor annak sok millió halott lett a vége.

Remélem hogy a világ megtanúlta a leckét és soha többé nemengedik hogy ilyen ember uralkodjon az emberek felett.

2017. júl. 12. 13:04
 13/39 anonim ***** válasza:
88%
Az egész lényege a parasztvakítás. Ha van valaki, akit még a fidesznél is jobban lehet gyűlölni, az viktornak jó, mert addig sem vele foglalkoznak.
2017. júl. 12. 13:41
 14/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, a Jobbik: megértem, hogy sokan vannak akiket a nemzeti radikálisok karjaiba terelt a csalódottság és alternatíva hiány. De a minden amiről beszéltek csak kampányfogás volt. ma már kezd átalakulni nem tudom mi lesz de késő. Ha szélsőjobboldali kormányra vár valaki, az Tudjon róla, hogy vészesen kevés különbség lenne, köztük és a jelenlegi közt.
2017. júl. 12. 13:51
 15/39 A kérdező kommentje:
A jobbik szerintem annyira már nem szélsőséges, se nem radikális.
2017. júl. 12. 14:05
 16/39 anonim ***** válasza:
72%
Alternatíva ugyan van, csak nem vagyunk olyan tökösek, hogy a Jobbikra adjuk szavazatunkat, mert elhiszük a Fityisz lejárató-kampányát?
2017. júl. 12. 14:09
 17/39 anonim ***** válasza:

Nem a Fityisz járatta le, ez a valós pártkoncepció volt.

https://www.youtube.com/watch?v=cJiP9bUOnY0

https://www.youtube.com/watch?v=Q-kZE2V0utI

Ezeket ők mondták, vállalhatatlanul arrogáns, minden szavukból gáz és naftalin szagot árasztottak, miközben ők törtek pálcát mások felett. Ezt senki nem lejáratta, ez az arcuk taszította az embereket.

Továbbá: igen tudom, már nem ilyen radikálisok, igyekeznek ettől megszabadulni. De ez nem így megy. Mert egy nacionalista szélsőséges horda nem lesz hirtelen nemzeti konzervatív vagy valami. Ennyi erővel a neoliberális MSZP ami hirtelen kiizzadja magából a baloldaliságot is esélyt kap??? Dehogy, ezt felejtsük el. Nem nyújt alternatívát az álságosság ellen az álságosság.

És a Jobbik ezért nem lehet alternatíva. Az hogy a Fidesz kicsit szélre ment, a Jobbik meg beljebb jött és ezzel egymáshoz igazodtak alapkérdések nagy részében, ez is csak annyit tesz ki, hogy egyiknek nem alternatívája a másik. Cseberben vagyunk és a vederbe nincs kedvünk menni. Ha lesz alternatíva, és az bármilyen, baloldali-szocdem vagy jobboldali-konzervatív, akkor lehet beszélni a kormánypárti változásról. De addig is ez lényegtelen. A Politikai változás anélkül is jön.

2017. júl. 12. 14:19
 18/39 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanaz jutott eszembe, mint a kérdezőnek. Eddig imádtam az 1984-et, de most kicsit keserédes a szám íze tőle.

Felmerült a kérdés, hogy miért nem szavaznak a FIDESZ ellenesek a Jobbikra.

Számomra túl jobboldali, bár jelenleg egy babazsúrra hasonlít. Ugyanakkor mindenkiben kinyílik az "értelem", hogyha hatalomra kerül. Saját ismeretségi körömből kiindulva: a jobboldali beállítottságuk miatt, túl sokakat rekesztenének ki. Én pedig nem szeretem, hogyha kirekesztenek valakit. Ezért nem vagyok keresztény :)

2017. júl. 13. 07:39
 19/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A videók, amiket küldtél úgy lettek összevágva régi felvételekből, random bekiabálók megnyilvánulásaiból, szerintem ez nem a pártot minősíti. Azóta sokat javultak én úgy vélem..

2017. júl. 13. 17:12
 20/39 anonim ***** válasza:
Sokat javultak, de idézzem pl miket mondott a párt elnöke? És alelnöke? Igen elismerem, random bekiabálók is voltak, de nem módosít semmin. Azon sem, hogy sokat változtak igen. Csak mint mondtam későn. Ez így volt. Az hogy már nincs így az mindegy.
2017. júl. 13. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!