Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik külföldre mennek, azokat...

Akik külföldre mennek, azokat nem érdekli, hogy Magyarország elveszik miattuk?

Figyelt kérdés

Soha nem értettem ezeket az embereket, akik nélkülöznek mindenféle nemzeti érzelmet és csakis a saját meggazdagodásukat és milliomos létüket tartják szem előtt. Ez nagyon pitiáner és önző gondolkodás a részükről.

Itthon kellene maradni és felépíteni a nemzeti érzelmű hazát, az igaz Magyarországot, ami titkon mindegyikünk szívügye, csak sajnos egyes nemzetközi körök mindig kiteszik elénk a lábukat és amiatt nem jöhet össze!

De vajon mi a helyes? Ha beállunk melléjük és az ellenséget támogatjuk a haza elhagyásával vagy ha itthon maradunk és együtt, összefogva építkezünk? :)

A kérdés adott, már csak meg kellene válaszolni.

2017. júl. 12. 06:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%
Akinek van esze lelép ebből az országból ! Nem miattuk fog elveszni.
2017. júl. 12. 08:22
 12/24 anonim ***** válasza:
81%
Mindig is furcsa volt számomra ez a melldöngető nemzetieskedés, még akkor is, ha az ország elég ramaty helyzetben van :)
2017. júl. 12. 08:52
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne erdekelne, csak tudod nem azert mennek ki hogy "milliomosok" legyenek, hanem azert hogy honaprol honapra meg tudjanak elni. Mert otthon ha a szuleidnek nincs sajat lakasa es nem tudnak egy kicsit megtolni mikor elindulsz az eletben, akkor eselytelen az ervenyesules.

Ha azokra mondod akik otthon is meg tudnanak elni tisztessegesen, de pusztan magasabb luxus miatt mennek ki akkor igazad lehet, csakhogy ez egy igen jelentektelen kisebbseg.

Otthon el es dolgozik pl ocsem, keres 80ezer forintot kb netto. Egy egyetem elvegzesehez nincsenek meg a kepessegei, szakiskola utan meg sokkal tobb nem nez ki.

Az alberlete havi 70+rezsi. Sajat lakasra eselye nincs, szuleim se olyan gazdagok hogy sajatjuk legyen, akkor szerinted hogy tudna boldogulni ha nem fizetnem neki az alberletet a nyugati fizetesbol? Amibol tavolrol se vagyok milliomos, honaprol honapra elunk mi is mint az atlagemberek, csak itt legalabb ennivalora jut penz honap vegen is.

2017. júl. 12. 08:55
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

De mondok mast: azokat a magyar vallalkozokat akik ehbert adnak, nem erdekli, hogy miattuk az emberek kulfoldre mennek es az orszag elveszik? A 47ezres fizetest megallapito, meg a minimalbert megallapito okosokat nem zavarja, hogy ezek olyan osszegek amibol nem lehet megelni, kulfoldre kenyszerulnek miattuk az emberek, ezert miattuk az orszag elveszik?

Miert az a hibas, aki a korulmenyek kenyszereben teszi amit tud, miert nem az, aki ezeket a korulemnyeket lehetetlenul szukre szabja?

2017. júl. 12. 08:57
 15/24 anonim ***** válasza:
88%

Evolúció!

A nemzeti érzelműek nem igazán értik,hogy nem a birka marad fenn,hanem az "önző",aki a saját érdekeit nézi.

Ezért is tartom hiteltelennek,amikor mindenhol a közösségről,a közösség fontosságáról beszélnek,amikor mindenkinek a maga sorsa a legfontosabb.

Álszent marhaság.

De ha én is képviselő lennék,aki azért kap havi 800 ezres fizetést,mert átvág egy szalagot egy átadó ünnepségen,akkor biztos nekem is "fontosabb lenne a közösség".

2017. júl. 12. 09:30
 16/24 anonim ***** válasza:
84%

Amúgy meg a kis embernek miért lenne fontos a közösség,amikor a közösség számára ő csak egy kihasználható gazdatest?

Magyarországon a minimálbér nem éri el a létminimumot.

Mégis minek maradjon sok ember itt szenvedni?

Azért,hogy a kulákoknak legyen kiből élni?

2017. júl. 12. 09:32
 17/24 anonim ***** válasza:
81%
Én kifejezetten örülnék neki ha becsődölne az a f0srakás
2017. júl. 12. 09:45
 18/24 anonim ***** válasza:
88%
Én meg azokat nem értem akik külföldre üldözik őket. A Fideszt és a szavazóit. Magyarország nem tudja nélkülözni a legfontosabb réteget, a dolgozó, családalapító fiatalokat. Nem rossz helyen keresed a bűnbakot?
2017. júl. 12. 10:07
 19/24 anonim ***** válasza:
89%

Én is ki szándékozok majd menni külföldre, és őszintén? Nem, nem érdekel mi lesz, csak a családomnak legyen jó.

Nem vagyok hazafi, vagy inkább hazaleány, és nem is sajnálom ezt.

2017. júl. 12. 10:16
 20/24 anonim ***** válasza:
75%

Magyarország azok miatt veszik el, akik azt hiszik, elég egy kicsit nemzetieskedni, és már meg is van oldva minden.

Az "egyes nemzetközi körök" meg "ellenség" konteót meg had ne kommentáljam. Talán ez is az egyik oka a kivándorlásnak, hogy egyesek ilyeneket puffogtatnak.

Azt kellene észrevenni, hogy Magyarország egyre élhetetlenebbé válik, és ma már nem elsősorban anyagi, hanem inkább politikai okokból. Nem csak azért mennek már el az emberek, mert hú de szuperül fognak keresni nyugaton, hanem azért, mert elég jól látszik, hogy itt érdemi változás nem lesz a következő évtizedekben.

2017. júl. 12. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!