Gyurcsány Ferencet azért állították félre mert
akadályozta a politikus társakat a lopásban?
Figyelj, az MSZP-ről öszöd óta tudjuk, hogy hazudik, a fideszről meg nem tudjuk. Lehet tényleg olyan keményen dolgozik Mészáros, hogy naponta több pénzhez jut, mint te egész életedben fogsz.
2017. júl. 12. 12:05
22/38 A kérdező kommentje:
"MSZP-ről öszöd óta tudjuk, hogy hazudik, a fideszről meg nem tudjuk. "
Igen elég szelektíven működik akkor ez a tudni akarás az egyes emberekben.
Ferit nem a párt puccsolta meg, hanem az IMF. Valószínűleg feltételül szabták, hogyha a hitel jön, akkor a Feri megy.
Aztán kijelöltek egy "szakértőt" (értsd bábot).
2017. júl. 12. 15:10
[link]
Nézd meg ezt a videót és rájössz miért bukott meg a szeretett Gyurcsányod, kérdező
2017. júl. 13. 11:09
2017. júl. 13. 11:24
26/38 A kérdező kommentje:
A két linkelt videó alátámasztja amit gondolok, teljes ostoba semmiségekkel hergelték az embereket, kifejezetten semmi nincs bennük, sehol egy fideszeshez hasonló felsorolhatatlanul hosszú mutyi lista, korrupciós ügy lista, hülyeségekre elvert milliárdok lista, csak olyan gumocsont mint az öszödi beszéd is. Az pedig amit a jelen kormány ehhez képest az elmúlt hét évben megcsinált hát egetrengető kontrasztot ad a Gyurcsány videóval. Egészen nevetséges, hogy anno ezekért egy kormány bukott ma meg mi történik nap mint nap.
Semmi neked a folytonos hazudozás? A rendőrterror? Az hogy még Őszöd után is folytatta a hazudozást, pedig szerinted ott mondta ki, hogy elég legyen? Hát igen, sejtettem hogy a gyurcsifanok ilyenek...
2017. júl. 13. 17:03
28/38 A kérdező kommentje:
"Semmi neked a folytonos hazudozás? A rendőrterror? Az hogy még Őszöd után is folytatta a hazudozást"
Dehogy, egyáltalán nem semmi, csak hadd ne soroljam fel mi az amit az őket követő kormány ezidáig megcsinált ebben az országban hazudozás és korrupció közepette emberekkel, az uniós és közpénzekkel vagy a nemzeti értékekkel mint a föld. Semmi, nulla, nevetséges dolgok amiket felsorolsz ezekhez képest. És azt csak a vak nem látja, hogy az olyanok mint Gyurcsány az olyanoknak mint ma Rogán vagy Mészáros a totális akadályozói voltak. Mennie kellett, hogy újra mehessen a rendszerváltás után megszokott közlopás és elérhesse a mai hallatlan, sohasemvolt mértékét.
"csak hadd ne soroljam fel mi az amit az őket követő kormány ezidáig megcsinált ebben az országban"
senki nem is kért rá
a kérdés ugyanis gyurcsányról szól és a tetves ballib bandáról
2017. júl. 13. 18:11
Így van, a kérdés Gyurcsányról szól, ezért ne keverd ide a jelenlegi bagázst (akiket én szintén rühellek). Tudni akartad, hogy miért bukott meg Gyurcsány, hát én mutattam neked két videót, amiből bizony az jön le, hogy Feri nem politikusnak való, hanem bohócnak. Ha profi politikus vagy, akkor nem követsz el ilyen hibákat. Orbán ezerszer profibb nála (és ezen most azt értem, hogy sokkal profibb abban, hogyan maradjon hatalmon, hogyan őrezze meg a stabil 2 milliós szavazóbázisát). Akkoriban az MSZP-nek is volt ennyi szavazója, de Feri elkúrta. Nem kicsit, nagyon. Mert nem politikusnak való.
2017. júl. 13. 18:44
Kapcsolódó kérdések: