Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferencet azért...

Gyurcsány Ferencet azért állították félre mert akadályozta a politikus társakat a lopásban?

Figyelt kérdés
Sikeresen szembe fordítottak egy egész országot pontosan egy olyan politikussal aki éppen a ma is tomboló "mutyi" világ működését akadályozta. A saját pártja és a Fidesz (MSZMP) közösen csinálták, mi meg bedőltünk. Mit gondoltok?
2017. júl. 11. 18:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
0%

"Ja! Majd meg tudom az igazságot 20 év múlva??

"

Finn mintára jártunk el, akkor most finnországban is diktatúra van?

2017. júl. 11. 19:23
 12/38 anonim ***** válasza:

Finnország 20 évre titkosította a szerződés részleteit?

Ezt nem is tudtam, de utánanézek, meg tudnád nevezni a forrást?

2017. júl. 11. 20:50
 13/38 anonim ***** válasza:
93%

Ha a szocik titkosítottak valamit tíz évre az puccs. Ha a szájnyalogatós focimániás beteg titkosít harminc évre az rendben van Ugye???

https://www.youtube.com/watch?v=u6xxFSXQTF0

2017. júl. 11. 20:55
 14/38 anonim ***** válasza:
8%

a szocik mondjuk önkényesen jártak el fafej az megvan?

akkor még bőven úgy volt, hogy lehet a nabucco épül meg, de feriék "gondoltak egy nagyot" (értsd kaszáltak)

paks2vel szemben mit kínált az EU? ja hogy semmit?

2017. júl. 11. 21:00
 15/38 anonim ***** válasza:
91%

Annyit hazudot már a szájnyalogató hogy én már egy szavát sem hiszem el.

https://www.youtube.com/watch?v=sm4BvJb8gtA

2017. júl. 11. 21:02
 16/38 anonim ***** válasza:
6%
a kérdésre válaszolj soroskitartottkám
2017. júl. 11. 21:08
 17/38 anonim ***** válasza:
91%
Gyurcsány vissza akarta szorítani az MSZP ben a korrupciót, ez sok embernek nemtetszett ezért szivárogtatták ki az Öszödi beszédet, ezt lovagolta meg orbán. Mára ez letisztult.
2017. júl. 11. 21:09
 18/38 anonim ***** válasza:
0%
Ennek a teóriának nem sok valóságalapja van...
2017. júl. 11. 23:05
 19/38 anonim ***** válasza:
93%
Elég csak meghallgatni az öszödi beszédet, szerintem igenis zavarta az mszp-s érdekeket, meg sok másnak is az érdekét. Ezért lett megpuccsolva.
2017. júl. 11. 23:26
 20/38 A kérdező kommentje:
Az öszödi beszéd lényege is igen végül is az, hogy legyen vége annak ahogy a politikusok tipikusan vezetgetik az embereket. Ha belegondolunk nem csak Gyurcsány, azóta mindenki aki hasonlóan lépne fel szisztematikus karaktergyilkosság és kirekesztés áldozata. Tulajdonképpen nem olyan, mintha azokat az embereket próbálnák lejáratni, megutáltatni velünk akiket támogatnunk kellene? Szerintem nagyon palira vettek minket és mi meg sajnos hozzuk a megvezethető tömegek színvonalát és a jóakaróinkat eltiporjuk. És ez nem csak Magyarország, ezt a történetet számosan látjuk az emberiség múltjában és jelenében.
2017. júl. 12. 07:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!