Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A legújabb felmérések alapján...

A legújabb felmérések alapján már rosszabbul élünk mint a románok és bolgárok?

Figyelt kérdés

[link]

Ezek szerint egy átlag magyar ha bemegy a boltba kevesebb dolgot tud vásárolni mint egy átlag román vagy átlag bolgár, sőt ami még meglepő, még egy átlag bosnyáknál is kevesebbet?

Hol beszélünk itt gazdasági növekedésről és "erősödő Magyarországról", amikor a tények, a legfrissebb statisztikák sorra azt támasztják alá, hogy egyre rosszabbul élünk, már kelet-európai viszonylatban is. Ezt mutatja meg a helyi vásárlóerő index.

2017. júl. 9. 17:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, de az egyre szaporodó erdélyi kollégáim miatt, vannak kétségeim...
2017. júl. 9. 20:23
 22/24 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban szerintem,hogy Magyarország,Románia és Bulgária is egy sz'r hely el kell kerülni őket :D Néha belegondolok,hogy de jó lett volna istenem ,hogy ha gazdag arab országba születtem volna és apámnak lett volna 50 felhőkarcolója:)
2017. júl. 9. 21:55
 23/24 anonim ***** válasza:
29%
Sajnos ez így igaz. A kormány meg a hatalmi elit sikeresen tönkrevágta az országot már egy ideje, függetlenül attól, milyen lózungokat eregetnek magukból a nép irányába. Már jópár afrikai ország is túltett rajtunk. 10 éven belül konkrétan Szomália is lehagy minket.
2017. júl. 9. 23:35
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Baloldali propaganda terjeszti. Idén nyáron volt szerencsém mindkét országhoz és állíthatom hogy messze fölöttük állunk.
2017. aug. 22. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!