Van értelme elolvasni egy olyan kérdést ahol a kuruc-infora hivatkoznak?
"A holokazszt 80-90 éve volt szeinted menyire befolyásolja a te mindenapjaid"
Sőt az indián holokauszt 500 éve, de a palesztin holokauszt még most is tart... Kicsit unom, hogy holokauszt szó alatt csak a zsidó népirtást értjük. Az én mindennapjaimat annyiban befolyásolja, hogy állandóan holokauszt megemlékezésekről kell olvasnom, 12.-ben pedig legalább egy hónapot töltöttünk el Hitlerrel, és a zsidó holokauszttal. Tehát mire van hatással az én életemben? Arra, hogy ha meghallom Auschwitz nevét a falra mászok, annyira unom. Ezzel a sok kötelező megemlékezéssel sikerült teljesen immúnissá tenni a zsidó holokauszt "borzalmaival" szemben, ez pedig sajnálatos, mert tényleg voltak olyan családok, akik mártír halált haltak akkor. És szerintem nem csak én vagyok az egyetlen aki unja.
mint amikor a vérfideszes ismerősömtől kérdeztem, hogy mit szól orbán vs kósa kijelentéshez(adócsökkentés), erre nekiállt szurkálni, hogy hallottam e ilyet kósától. mondom minden média megírta, sőt az mti-ről idéztem be neki.
erre megkaptam, hogy az ÖSSZES média és főleg az MTI mszp kézben van és ott járatják le a fideszt ahol csak tudják.
mit mondjak. fogtam a fejem. ezekkel van tele az ország.
egen, mesterségesen szítják az a "antszemitizmust".
ezt csak a hülye nem látja(az ország 60-70%-a talán)
ma 12:22
Nem "holokauszttagadók", csak tisztán látják a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!